DUPA 10 ANI DE ASTFEL DE POLITICA ESTE TOT MAI RAU

 

Dupa ce Romania a aderat la Uniunea Europeana in anul 2007, a devenit cea mai saraca tara din cadrul Uniunii Europene si mai ales cu cei mai bogati politicienii din toate partidele politice a sistemului politic romanesc. Romania este si va fi in continuare cea mai mare tara din Europa unde are peste 9 milioane de romani foarte saraci, adica sclavi sclaviei severa si multipla .

Nu avem de loc partide politice pentru combaterii saraciei severa si curata. Avem in clasa politica peste 10.000 de politicieni de toate formele politice din clasa politica de mijloc si de sus, unde sunt mai bogati de cat oameni de afaceri, deoarece cand vin la guvernare cu guvernele lor din fabrica de partide politice penale la guvernare, au cam initiative postdecembriste pentru a suge tot mai mult din contractele publice . Vorbim in cifre foarte mari cand cea mai bogata tara din Uniunea Europeana, a ajuns in 27 de ani, cea mai saraca tara la numarul populatiei din Uniunea Europeana si cea mai mare tara care are probleme grave de aderare la valorile si fundamentele a Uniunii Europene.

 

 

Efectele negative se vad cum sunt politicieni de lux foarte bogati, care au fost la puscarie si care nu a returnat banii in conturile statului roman. Vorbim cum avem cea mai inchisa culoare politica si acum la guvernare care guverneze dupa efecte cele mai dure si severe, impotriva unei economii de piata libera, si mai ales lipsa de modernizarii sisteme sociale si economice. Alegerile parlamentare a adus alt lot de politicieni bogati si care nu muncesc de loc in viata politica de zi. Nu sunt de loc fonduri sociale sustenabile si efectele sociale pentru scolii, au fost tot mai diminuate. Cu lipsa de crese si gradinite de stat, care scoala romaneasca prevede probleme tot mai mari.

Nu avem un guvern politic pentru spitale noi regionale, pentru scoli noi si cu  programe de tehnologie, Nu avem de loc investitii serioase la zona modernizarii investitii sociale si modernizarea infrastructura de drumuri si transport, atat public si local. Se vorbeste despre alte noi efecte sociale tot mai periculoase, nu avem statul bunastarii sociale si familiei , astfel salariile si ajutoarele sociale si alte venituri din sistemul de pensii su fost depopulate si mai grav reduse.

In acest context, procesul social trebuie sa judece Romania mai repede toate partidele politice si cu accent pe partidul cel mai mare de azi de la guvernare, deoarece arunca cu programe de guvernare si care nu sunt de loc potrivit realitatea sociala economica. Bombele si rachete penale de la guvernare in acest moment, procesul lor de guvernare este unul cu efecte tot mai negative, adica depopulare a tarii prin plecarea fortei de munca activa in alte economii mari din zona Uniunii Europene. Romania a mai pierdut inca 2 milioane de familii tinere cu studii superioare si medii, din cauza tuturor partidelor politice.

In acest moment, Romania este pe agenda globala si europeana, cu cele mai mare numar de probleme , unde exsita riscul major de un razboi civil sau unde sunt alte stat membre si care isi permit sa se angajeze in lupte majore ale eradicarii terorismului. Potrivit masurile guvernamentale tot mai lipsite de rezultate bune, si cu reducerea tuturor veniturilor in fiecare zi cu zi, la ora actuala, 6 din 10 persoane cu varstele intre 18 si 45 de ani, au plecat la munca in afara tarilor libere si cu venituri economice sustenabile.

Boala cea mai grava este ca Romania are doua bolii cronice, adica coruptia in coruptie din Programul mama de guvernare ale coalitiei PSD si ALDE, care creeze si legalizeaza coruptia print-un act normativ la guvernare. Epidemia bolii albe al coruptie au contacte colective din programele guvernamentale pentru promovarea saraciei de orice fel. Romania nu mai are de loc sindicate si societatea civila de inalta calitate si calitativa, astfel se vede cum sunt la ora actuala peste milioane pline de romani , lucratorii care sunt cel mai prost platiti din toata Uniunea Europeana si in anul 2017.

 

 

Conform  partidelor politice penale de la guvernarea si guvernul lor , care administreaza puterii solide ale statului se ocupa din nou cu alte noi contacte de miliarde de euro, pentru promovarea somajului, evaziunea fiscala, si cele mai mici venituri, pentru cel mai mare segment de politicieni penali cu dosare penale in curs pentru fapte grave penale comise in timpul serviciului .Este nevoie de noi partide politice care sa se manifeste impotriva partidelor politice si a politicienilor aflati in fruntea acestor guverne locale si cel central, care fura din fondurile europene si din povara fiscala ale romanilor.

 

 

 

Nevoie de crearea de noi programe politice de tara, generarea de politici publice la timp, mai multe investitii sociale, si crearea unui mecanism de cooperare cu statele membre a Uniunii Europene, pentru respectarea  tuturor drepturilor omului si demnitatea sociala.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!