DREPTRUILE OMULUI SUNT DESTINATE PENTRU TOATE LUMEA

Drepturile omului sunt pentru toată lumea, pretutindeni – indiferent cine ești sau pe cine iubești. Drepturile fundamentale ale Omului sunt entru toate lumea si are in vedere modificarea statului de drept, pace sociala, progres, infrastructura economica si buna guvernare, nu tolerează grave abuzurilor impotriva demnității umane. Drepturi egale, tratament echitate sociala impotriva combaterii discriminării corona virus 2011-2019.

„Toată lumea are dreptul să participe liber la viața culturală a comunității”

Articolul 27 din Declarația universală a drepturilor omului

Cultura și tradiția sunt părți profunde ale vieții noastre.Ele ne permit să ne reunim pentru a marca reperele vieții și să sărbătorim moștenirea noastră și oamenii pe care îi iubim.Pentru mulți, aceștia oferă un sentiment de casă, de istorie și identitate.

Cultura și tradiția aparțin tuturor.Fiecare dintre noi ajunge să interpretăm, să adaptăm și să practicăm credințele, obiceiurile și ritualurile care sunt semnificative pentru noi ca indivizi.Acestea sunt drepturi culturale de bază – garantate tuturor fără discriminare.

Din păcate, unele persoane consideră includerea persoanelor lesbiene, gay, bi, trans și intersex (LGBTI) ca o amenințare la valorile lor culturale.Ei pot încerca, în mod greșit, să raționalizeze violența și discriminarea ca o modalitate de a-și proteja credințele în numele culturii și tradiției.Oricât de diverse credințe și valori ale oamenilor, cultura și tradiția nu sunt o licență pentru discriminare sau o scuză pentru violență.

Cultura și tradiția nu sunt fixe: se schimbă în timp și sunt privite și interpretate diferit în cadrul societăților.Există tradiții de ură și represiune, la fel cum există și tradiții de egalitate și dreptate. Fiecare dintre noi trebuie să decidem pe noi înșine care dintre ele trebuie să continuăm. Tu decizi. Avem nevoie acum in cele mai grele momente si cele mai slabe guvernele , popoarele care sunt lipsite la afaceri politice publice de echitate. demnitate, Justitia sociala, crearea consensului pentru a trece cu bine testele ale Drepturilor Omului, nimeni nu este mai presus de legea si tratate internațional ale combaterii discriminării rasiel, sex, economice boli contagioase, si multiple sociale si social politic-social media.

Drepturile Omului ajutor pentru oamenii cu venituri mici si, ajutorul pentru mici si mari afacerile economice, au nevoie de toate drepturile de prima linie de viata si tratament egal in afacerile publice si politicilor publice de coeziune, transparenta, uniune, si cooperare, in vederea, asigurarea securitate si sanatatea popoarelor din lumea asta.Egalitate de sanse si in Contextul ONU prevede in legea nationala si drepturilor internaționale, din lume si in UE. Libertatea de expresii este statul de drept si fundament de baza al legilor transcrise si de buna calitate umana.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.