DREAPTA POLITICĂ TREBUIE SĂ FIE COMUNĂ

Pentru toate partidele politice de centru-dreapta şi democratice şi pro-europene de pe actuala arena politică europeană din Romania pentru alegerile electorale din anul 2014, care prevede cele mai mari schimbări politice la nivelul clasei politice europene.

România are nevoie de un candidat serios din partea tuturor partidelor politice de centru-dreapta acum, pentru alegerile prezidenţiale din toamna 2014, pentru ca unificarea dreptei să se producă printr-o alternativă politică foarte mare şi de înaltă calitate şi sigură.

Romania este în continuare foarte afectată de partidele de la guvernare, care nu promovează programul politic şi economic de guvernare, şi care în continuare nu prevede măsuri serioase de guvernare economică din partea baronilor locali şi de la centru, din partea partidelor private, printre care PSD cu partide de 1 la sută, pentru ridicarea sărăcie masive.

 

România se pregăteşte de viitorul politic în anul electoral 2014, şi are de ales între a fi mai democratică în Europa şi NATO sau de-a intra în cel mai mare război mondial şi economic din partea Rusiei.

Toate partidele din zona opoziţie trebuie să fie mai unite că niciodată şi să depună toate eforturile politice şi să aducă stabilitate politică şi economică, precum cu o alternativă politică durabilă şi cu accent de modernizarea infrastructurii economice din toată România.

Pentru aceste se impune o consultare serioasă politică între liderii ai partidelor de centru-dreapta şi din Opoziţie care sunt democratice şi  să se apuce de muncă politică, privind unificarea dreptei politice, indiferent care partid politic de centru-dreapta, are număr mare de voturi din partea alegerilor europene, astfel partidele de dreapta vor fi mâncate de partidele de centru-stânga, după europarlamentare.

Dezvoltarea dreptei politice, prevede ca toate partidele de dreapta din anul electoral 2014, să fie mai unite şi constructive că niciodată, deoarece candidatul comun din partea partidelor de dreapta, va aduce pe toate partidele de dreapta, la guvernare, prin o majoritate parlamentară şi executivă comună, cu un program economic şi social, raportat la realitatea economică de pe terne şi pentru o politică foarte mare dezvoltată şi de înaltă calitate şi cu un viitor mai bun politic intern şi pe plan mondial.

Guvernul PSD, nu a muncit la zona politică, pentru promovarea reducerii TVA şi nici a CAS-ului cu 5 procente, pentru angajator, care programul de guvernare economică al guvernului ponta 3, a fost bazat numai pentru majorarea impozitelor pe propietate privată din zona economică,

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.