Dragnea: „După producţiile record la grâu, iată că şi la floarea-soarelui avem veşti foarte bune! Avem record istoric“.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că România are o „producţie record“ la floarea- sorelui, venită după „producţiile record la grâu din toamnă“. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Tăriceanu sesizează CCR ca să-l salveze pe Dragnea. Miza: blocarea dos… „Dincolo de toate conflictele politice, măsurile adoptate de Guvernarea #PSD îşi arată rezultatele! După producţiile record la grâu din această toamnă, iată că şi la floarea-soarelui avem veşti foarte bune!“, anunţă Liviu Dragnea, într-un mesaj pe Facebook.    De asemenea, acesta are un mesaj pentru fermieri. „Mai mult, aşa cum ne-am angajat în #Programul de guvernare, la data de 16 octombrie am început plata subvenţiilor pentru fermieri“, a completat Dragnea.

Preda considera ca criza guvernamentala care produce efecte negative se vede si din programul de guvernare, fiind un virus cu noi taxe si impozite asupra mediului de afaceri si o afacere politica penala. Pe de alta parte, de cand a avenit Guvernuarea PSD cu taxe si impozite tot mai scumpe s-a redus din dezvoltarea economica si pe de alta parte, industria si lipsa locurilor d emunca este de fapt rezultatele productiei ale lipsei de onorarea promisiunilor electorale.

 

Dincolo de lipsa de viziune in materie politica si de numai slaba calitatea politica , masurile adoptate de Guvernul si Guvernarea propriei isi arata rezultatele devastatoare. Ex: Romania in anul 2017, nu a avut de loc fondurile europene de coeziune de dezvoltare umana, Romania nu are de loc milioane de locuri de munca de care cere tot timpul si ar trebui sa joace un rol important si sa judece derapajele democratice ale stingii din Romania.

Astfel, s-a vazut ca nu exista de loc cresterea nivelului de tari si cresterea pensiilor si salariilor in masa si sistemul bugetar, este de fapt, reducerea tuturor romanilor cu peste 20 la suta. Dupa cele mai slabe programe de guvernare si cu rezultate devastatoare sociale si criza economica care inca nu a plecat din Romania, iata ca Guvernul PSD si Guvernarea in sine, are tupeul sa minta si sa produca haos si masurile fiscale cele mai periculoase, care se vor re gasi in cadrul bugetul de stat in anul 2018, cu noi poveri fiscale. Povara fiscala si lipsa de milioane de locuri de munca, exte expresiei apei potabile, infrastructura de drumuri moderne si rutiere, si asfaltarea cailor de comunicare in materiei de cresterea economica si plus oferte de munca in toata tara.

Cum se rezvolva criza economica in Romania, trebuie sa fie un alt nou guvern cu decizii sau, sau propuneri  legislative sa promoveze diversitatea actelor economice, exploatarea capitalului  uman de inalta calitate si pregatirea omului nou in forma noua de guvernare, pentru trecerea la schimbarea politica durabila.

 

ZiarulViitor.or

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!