Dragnea: „După producţiile record la grâu, iată că şi la floarea-soarelui avem veşti foarte bune! Avem record istoric“.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că România are o „producţie record“ la floarea- sorelui, venită după „producţiile record la grâu din toamnă“. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Tăriceanu sesizează CCR ca să-l salveze pe Dragnea. Miza: blocarea dos… „Dincolo de toate conflictele politice, măsurile adoptate de Guvernarea #PSD îşi arată rezultatele! După producţiile record la grâu din această toamnă, iată că şi la floarea-soarelui avem veşti foarte bune!“, anunţă Liviu Dragnea, într-un mesaj pe Facebook.    De asemenea, acesta are un mesaj pentru fermieri. „Mai mult, aşa cum ne-am angajat în #Programul de guvernare, la data de 16 octombrie am început plata subvenţiilor pentru fermieri“, a completat Dragnea.

Preda considera ca criza guvernamentala care produce efecte negative se vede si din programul de guvernare, fiind un virus cu noi taxe si impozite asupra mediului de afaceri si o afacere politica penala. Pe de alta parte, de cand a avenit Guvernuarea PSD cu taxe si impozite tot mai scumpe s-a redus din dezvoltarea economica si pe de alta parte, industria si lipsa locurilor d emunca este de fapt rezultatele productiei ale lipsei de onorarea promisiunilor electorale.

 

Dincolo de lipsa de viziune in materie politica si de numai slaba calitatea politica , masurile adoptate de Guvernul si Guvernarea propriei isi arata rezultatele devastatoare. Ex: Romania in anul 2017, nu a avut de loc fondurile europene de coeziune de dezvoltare umana, Romania nu are de loc milioane de locuri de munca de care cere tot timpul si ar trebui sa joace un rol important si sa judece derapajele democratice ale stingii din Romania.

Astfel, s-a vazut ca nu exista de loc cresterea nivelului de tari si cresterea pensiilor si salariilor in masa si sistemul bugetar, este de fapt, reducerea tuturor romanilor cu peste 20 la suta. Dupa cele mai slabe programe de guvernare si cu rezultate devastatoare sociale si criza economica care inca nu a plecat din Romania, iata ca Guvernul PSD si Guvernarea in sine, are tupeul sa minta si sa produca haos si masurile fiscale cele mai periculoase, care se vor re gasi in cadrul bugetul de stat in anul 2018, cu noi poveri fiscale. Povara fiscala si lipsa de milioane de locuri de munca, exte expresiei apei potabile, infrastructura de drumuri moderne si rutiere, si asfaltarea cailor de comunicare in materiei de cresterea economica si plus oferte de munca in toata tara.

Cum se rezvolva criza economica in Romania, trebuie sa fie un alt nou guvern cu decizii sau, sau propuneri  legislative sa promoveze diversitatea actelor economice, exploatarea capitalului  uman de inalta calitate si pregatirea omului nou in forma noua de guvernare, pentru trecerea la schimbarea politica durabila.

 

ZiarulViitor.or

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !