SUSTINE SITE NOSTRU! CU BANII CONTEAZA MULT PENTRU NOI!

Pentru a râmăne competitivi va fi necesar sa acordam o sponsorizare pentru o presa total libera și echidistanta, să facem concesii speciale. Pentru aceasta piața trebuie produse de mass-media prin  articole mai mici sau mai mari. /mai ușor si mai bun. Pentru Dumneavoastră sunt importante (corespunzatoare)nepotrivite(necorespunzatoare)pentru acesta piata.

Deși….. dumneavoastră satisfac, ei(ele)/sunt considerate prea cumere/sunt oferite mai ieftine la o calitate similara de către …..la client.

Ar fi necesară de publicitate intensa sau niște articole la noi și pentru a crea un produs larg de consum larg.  Dacă s-ar tipări ziarulviitor/ro în virtutea respectivă, limba  și dacă s-ar specifica tirajul și preturile în valoare țării aceasta ar ajuta desfășurarea creșterii economice interne. Piața s-a deschis doar pentru unele firme mari și cele mai mici firme sunt tot timpul discriminate, pentru ca nu au prea mare profit și nu pot permite sa facă angajării și profituri pentru salarii modeste.

Oferta a totalizată asupra unui contract de sponsorizare în special din partea beneficiarilor.

-Ofertele de mai sus, Nu s-au modificat în prag de valuta sau la produse de calitate medie . Au fost de calitate excelenta sau investitorii de buna realitate economica. Au început s-au încheiat contacte de publicitate s-au de activitate mass-media. După ce criza economică,  de bine/au continuat sa crească (înainte) Am scăzut preturile și nu angajam firma de publicitate/marketing , deoarece preturile astfel au rămas ușor/neschimbate.

Va rugăm sa ne comunicați prin posta electronică , ca banca a primit pentru achitarea astăzi prin cont prin cec bancar suma de … echivalentul la produsele care vor fi difuzate la noi. Ne-am bucura dacă ați emite un cec din contul nostru pentru suma de sponsorizare aferenta și la data… de …valabil… în zile următoarele. Agenția ZiarulViitorlro pentru Dezvoltare, instituție financiară publică care implementează politica definită de guvernul roman, acționează pentru combaterea sărăciei și promovarea dezvoltării durabile. Prezentat pe internet  și finanțează și sprijină proiecte care îmbunătățesc condițiile de viață ale oamenilor, sprijină creșterea economică și protejează planeta. În 2013, ZViitor.ro nu are fonduri pentru  a cheltui miliarde de euro pentru finanțarea proiectelor în țările în curs de dezvoltare și în teritoriile de peste mări.

CONT se poate obtine dupa trimiterea cererii pentru donatorii SAU DIFUZARE@ZIARULVIITOR.RO

CONT IBAN—DONAȚIE PENTRU JURNALIST LIBER ACUM

RO14BRDE410SV90816754100

Cu deosebită consideraţie,

Echipa -ZViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro