DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnata ZiarulViitor.ro , formuleze urmatoarele: prin care va solicit admiterea unui nou guvern care sa guverneze tara mai bine si sa aiba un program politic de guvernare pentru problemele economice destul deosebite .

Constatarea rezilierii Contractului de Guvernare al Guvernului PSD3 incheitat la data de 20 aprilie 2018. .Obligativitatea Guvernului de a veni cu un nou Program de Guvernare , reprezenand maxim pentru prima sesiune parlamentara 2018. Obligativitatea de predare problemelor din gestiunea tuturor ministerelor publice , cu contracte de prestari servicii si toate facturile sa fie la zi si  ridicate pe fiecare portar online asa cum prevede legislatia europeana, in materie de achizitii publice.

Avand in vedere Legea nationala,  din care OG NR .2018/01, din prima luna a anului curent privind activitatea Guvernului de legiferare si de avea rol de putere emitere de OG de urgenta in locul Parlamentului , modificata si completata prin Legea Publica (,, Daca in contractul public din alegerile parlamentare nu se prevedea altfel, in cauzul Guvernului PSD 1, sa vina cu mai multe Programe de guvernare sa acopere toate Guvernele PSD, pana la sfarsitul mandatului nu executa obligatia de a respectat promisiunile electorale de la plata integrala a scorului electoral a scorului obtinut sub Alianta ALDE -PSD, calculate de la prima masura prevede in contractul politic reorganizarea activitatea Parlamentului si un nou contract social politic. ‘

Pactul Politic care nu are valoare politica in randul electoratului si in cauzul in care se se guverneaza de loc si doar de face noii datorii externe pentru cresterii pensiilor si salariilor si impotriva consolidarea cresterea economica pentru mai multe venituri  de la 15 luni de guvernare de la alegerile parlamentare 2016, se emite o noua motiune de cezura ca arma politica si care inca nu are un troc politic. Cu 20 de zile de la alt nou Guvern inainte sa fie expirat increderea politica de la indeplinirea promisiunilor electorale la maxim 30 de zile, Partidul PSD si ALDE  va notifica PRESEI, in scris opiniei publice privind rezilierea contractului politic si un nou contract social mai serios.

De asemenea, in cauzrile anume prevazute de lege sau daca opozitia inca nu este pregatita sa vina la guvernare confirma ca nu are un Program alternativ de Guvernare  astfel, rezolutiunea poate opera de plin de drept, in conform Constitutiei. , dispozitiile referitoare la rezolutiune se aplica si in cazul in care se mai schimba Guvernul PSD 3, din motive stric politice interne.

 

In ideea in care se admite ca instanta poate invoca prescriptia din oficiul, de urmairea penala a intregului Guvern PSD 3, aceasta tot nu ar fi valabila, deoarece, faptul ca se invoca prescriptia numai in privinta motivelor anexate de Guvernul impotriva bunului public. Or, fiind un contract politic trebuie sa fie reinnoit cat mai repede, care decurge de la instlarea Guvernului PSD 3, si ar rezolva problemele din punctul de vedere penal. Chiar si daca ar fi vrut aceasta posibilitate, cererea de chemare in judecata a fost temnica si ar trebuie sa fie luata in considerare  care a fost depusa in termenul de prescriptie . Avand in vedere faptul ca Guvernul PSD si cei care garanteaza pentru asumarea politica pentru Guvernul actual in forma actuala, este de tip politic, iar salba guvernare si ratele financiare indatoarate de catre o guvernare falimentara este vina asupra coalitiei parlamentare cu cei 270 de voturi in favoarea Guvernului. Daunele sunt imense si produce efecte sustenabile si interese sunt politice sunt cumulul prejudiciului si al beneficiarului nerealizat. Mai multi, potrivit Legii nationale, Partidul cel mare la Guvernare are posibilitatea sa isi schimbe Guvernul PSD 3, pentru a scapa de plagerea penala sa nu fie prea lunga si de lunga durata. De asemnea, in cauzul perderii procesului , se emite costuri mari si atat financiare si cat din punctul de vedere politic.

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !