IN ROMANIA 2019

Este nevoie de dezbatere nu pentru Dancila și Pentru Johannis și pentru oferta politica. Drepturile omului pentru dreptate în politica, sistemul electoral a unui stat care este egal cu alt stat. Nu trebuie continuata lupta împotriva corupției publice, după slugile penale de lux. Reabilitarea sistemului politic ar purta veni din punctul de vedre al alegerilor prezidențiale, astfel de ce avem acum. A fost o comanda de 30 de ani, de politica de stat în tirania penalilor și care prin cei 30 de ani, de la România, doar 20 la suta, din totalul partidelor politice din registrul partidelor politice, au fost admise. Nu s-a ocupat de loc cu privire la instaurarea de îndată a Drepturilor Omului Naționale ale ROMÂNIEI.

Sunt gropi profanate de către vedetele penale cu contracte de afaceri de lux, și care sunt acum în Guvernul ciumei galbene. Precaritatea cadrului legislativ și grave lacune la unele proces importante penale, nu prevede de loc ca exista apărarea drepturile omului , în România. Despre lipsa de toleranta și egalitatea de șanse, in politicile publice sunt ero, pentru alegerile prezidențiale, sunt multe discriminării multiple. Milioane de romani trebuie sa beneficieze de dezbaterii electorale directe , astfel ca au mai rămas doar doi candidați, sub pragul electoral de 50 la suta, plus unu.

Domeniul public Drepturilor Omului, trebuie sa crească calitatea politica și sa guverneze la noile forme politice de guvernare, cu un program electoral de stat, un mecanism de verificare și control al promisiunilor electorale și scara de creșterea nivelului de trai, pentru a tine pasul cu inflația și mediul privat. Alegerile prezidențiale sunt cele mai importante în România, pentru ca se ocupa cu politica externa a ROMÂNIEI, și mai ales cu desemnarea primului ministru.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro