DOI PROFESORI SE BAT LA GUVERNARE ACUM

 

Doi profesori se bat foarte rau la guvernare, pentru Statul de Drept din Romania, care a devenit o fictiune, si nu un model real de guvernare pentru abolirea sclaviei si coruptiei guvernamentala din zilele de zi. Coruptia sub patronul majoritatea parlamentara a depasit si cresterea economica de 7 la suta, numai in calendarele politicienilor penali avem cea mai mare cresterea economica si care aduce milioane de locuri de munca si nu se vad??Lupta pentru statul Parale este foarte bine aparat de catre politicienii lor pe functii publice penale in continuare.  De doua trei guvern si alt guvern care ar produce alegerile anticipate este ca un profesor de fizica care este presedtintele Klaus Iohannis are probleme grave din toate punctele de vedere cu actualul Guvern si care majoritatea parlamentara este tot mai mult impotriva viziunile sale, De ce, cica  ca el nu ar trebui sa faca politica si sa fie separat de catre luptele politice si jocurile politice murdare.

Lupta intre doi profesori a inceput in sistemul politic romanesc, insa lupta celui mai mare profesor care nu este de acord cu schimbarea sefilor de parchete si sa respecte Statul de Drept, a devenit o tema politica cu efecte perverse. Nu are de ce sa plece luptatoarea statului de drept din Romania, pana cand nu expira mandatul . Desi cele doua tabere politice au asteptat ca sa o revoce pe Laura Corduta Kovesi, presedindele a respectate Tratatul de aderare, al Romaniei de la Uniunea Europeana si vocile tuturor ambasadelor din cadrul NATO.

Profesorul de la Iasi, face politica pentru apararea  suveranitatii a politicienilor penali pentru cat mai multe functii publice acum la guvernare. Pot sa incerc? sa demit un aparator al statului de drept? pentru ca nu poate sa fie sluga tuturor politicienilor penali, si care au palate si vile de lux, din contrabanda afacerilor publice cu Statul Roman de azi. Imaginati-va ca nu sunt eu PSD de azi la guvernare, si ca un profesor trebuie sa aplice metoda simpla de schimbarea unui profesor din functie de stat de la Consiliul de Coroana. Motivele privind batalia politica intre doi profesori unul jurist si altul profesor de fizica, sunt neexplicate de politologi.

 Profesorul de fizica, a demis foarte multe Guvernele ale PSD, insa a ajuns sa fie luat peste picior pentru ca nu are prea mare sustinere politica acum in Parlament.

 

 Lupta pentru profesorul de etica si lege, nu s-a terminat de a vorbi in public numai prosti si a mutat razboiul si bombele penale in curtea de la Palatul Victoriei.

 

 

 www.ziarulviitor.ro 
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor