DOAR CERUL ESTE MAI ÎNALT DE CÂT TINE

Doar cerul este mai înalt de cât tine, şi nu omul este mai înalt decât puterea lui Dumnezeu de mai sus. Nu permite niciodată la nimeni să se uite de sus la tine…..Doar cerul este mai înalt ca tine în continuare. A avea copiii înseamnă a primi o binecuvântare de la Dumnezeu în casa ta. După Dumnezeu, nu iubesc pe nimeni atât de mult ca să fiu mai puternic ca ori când în această viaţă.

Dreptatea lui Dumnezeu, deci cu milă, plăteşte fapta. Dumnezeu nu trimite darurile sale cu o bucurie mai mare decât le primim noi. Nu sunt niciodată singur pe lumea asta pentru că Dumnezeu este cu mine. Viaţa nu înseamnă să ai în mână carţi bune, ci, uneori, înseamnă a juca bine având în mână carţi slabe. Cuvintele pot minţi dar faptele noastre vor spune întotdeauna adevărul.

 

Dacă vrei să duci o viaţă fericită, leagă-te de un scop, nu de oameni sau de obiecte. Dacă vrei să ştii cine este un om, dă-i o funcţie de conducere. Linguşirea este plata anticipată a trădării care ţi se preşăteşte. Dacă i-am mulţumit lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru noi, nu am mai avea timp să ne plângem. Ne-am născut din iubire ca să iubim.

 

 

 

Unii tac din înţelepciune, alţii din prostie. Oricum ar fi, tăcerea lor vorbeşte. Cu Dumnezeu toate lucrurile sunt posibile. Dacă trăim necăliţi prin ispite, nu putem să ne mântuim. De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragostea nu am, făcut-m-am armă sunătoare şi chimval răsunător. Atunci când un capitol din viaţă mea s-a dus, Dumnezeu mi-a dăruit un nou început.

 

Nu mă simt singur niciodată, atât timp cât Dumnezeu este cu mine. Când ai nevoie de ajutor, Dumnezeu este lângă tine. Cei care vor să distrugă România în continuare sunt nimeni în faţa poporului român. Dar ei nu ştiu un singur lucru că Dumnezeu ţine foarte mult la România, deoarece este o ţară foarte sfântă. 

 

Tot ceea ce oamenii iţi vor spune că nu poţi face, încearcă şi vei vedea că poţi. Cine iubeşte asteptând o recompensă îţi pierde vremea. Ţine mintea ta în iad şi nu deznădăjdui. Uneori viaţa îi desparte pe doi oameni dar pentru că ei să înţeleagă cât de important sunt unul pentru celălant.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.