DNA CEA MAI APRECIATĂ INSTITUTIE DIN ROMANIA

 

 

DNA este cea mai apreciată instituţie publică de pe teritoriul al României, privind combaterea coruptiei din zona politică şi din domeniile economice şi comerciale de pe teritoriul al Uniunii Europene. Încrederea în Comisiilor de Judecată, sunt record de încredere publică, din partea celor peste 15 milioane de romanii cu drept de vot. DNA este singură instituţie din România, care munceste foarte mult, fata de Parlamentul al României, care este producătoare de penali pe banda rulantă de la toate partidele politice şi de politică privată.

 

Încrederea în DNA a atins nivelul record, în anul 2014, privind abolirea corupţie din arcul guvernamental şi din zona politică de la toate partidele politice şi parlamentare. Cea mai mare corupţie de ordin de politică publică, sa aflat în procesele guvernamentale, care procurorii ai DNA , fac cu greu meseria  privind abolirea corupţiei care se extinde pe milioane de kilometri de pe teritoriul României, din partea tuturor partidelor politice şi de politică privată.

 

Marele dosare penale, care sunt pentru lansare în anul 2015, sunt loturile: Sova, Vanghelie, UDREA, Ponta, şi Dragnea. SURSE din cadrul DNA, au declarat, ca unele dosare ale baronului de Constanta, sunt aproape de final. Procurorii ai DNA, au devenit cea mai apreciată instituţiei publica din partea României, care prevede performantă de combaterea corupţiei şi sărăciei, consideră liderii europeni din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, potrivit rapoartelor ale Comisiei Europene, la zona de combaterea corupţiei din clubul Uniunii Europene.

 

Toti procurorii ai DNA, au muncit şi vor munci foarte mult prin multă fortă în lupta pentru combaterea corupţie, care se extinde pe milioane de kilometri de pe autostrada politică şi care se varsă asupra românilor. Pentru anul 2015, vor fi scoase din gestiunea DNA, peste 10.000 de dosare penale, cu caractere de combaterea corupţie din zona politică, dar şi din zona economică, unde prevede milioane de miliarde de evaziune fiscală, ,,banii la zona neagră”, potrivit DNA.

 

Clasa politică este putredă de penalii care sunt cu dosare penale, şi care au vândut interesele national, pentru cresterea corupţie şi sclavie severă din zona economică privată. Un procuror din cadrul DNA, lucrează peste 300 de ore, pe lună, privind combaterea corupţiei. Separarea puterilor în stat, vădită de libertatea Comisiilor de Judecată, care contribuie la  calitatea democratică să fie mai mare la nivelul tuturor romanilor.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.