DNA CEA MAI APRECIATĂ INSTITUTIE DIN ROMANIA

 

 

DNA este cea mai apreciată instituţie publică de pe teritoriul al României, privind combaterea coruptiei din zona politică şi din domeniile economice şi comerciale de pe teritoriul al Uniunii Europene. Încrederea în Comisiilor de Judecată, sunt record de încredere publică, din partea celor peste 15 milioane de romanii cu drept de vot. DNA este singură instituţie din România, care munceste foarte mult, fata de Parlamentul al României, care este producătoare de penali pe banda rulantă de la toate partidele politice şi de politică privată.

 

Încrederea în DNA a atins nivelul record, în anul 2014, privind abolirea corupţie din arcul guvernamental şi din zona politică de la toate partidele politice şi parlamentare. Cea mai mare corupţie de ordin de politică publică, sa aflat în procesele guvernamentale, care procurorii ai DNA , fac cu greu meseria  privind abolirea corupţiei care se extinde pe milioane de kilometri de pe teritoriul României, din partea tuturor partidelor politice şi de politică privată.

 

Marele dosare penale, care sunt pentru lansare în anul 2015, sunt loturile: Sova, Vanghelie, UDREA, Ponta, şi Dragnea. SURSE din cadrul DNA, au declarat, ca unele dosare ale baronului de Constanta, sunt aproape de final. Procurorii ai DNA, au devenit cea mai apreciată instituţiei publica din partea României, care prevede performantă de combaterea corupţiei şi sărăciei, consideră liderii europeni din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, potrivit rapoartelor ale Comisiei Europene, la zona de combaterea corupţiei din clubul Uniunii Europene.

 

Toti procurorii ai DNA, au muncit şi vor munci foarte mult prin multă fortă în lupta pentru combaterea corupţie, care se extinde pe milioane de kilometri de pe autostrada politică şi care se varsă asupra românilor. Pentru anul 2015, vor fi scoase din gestiunea DNA, peste 10.000 de dosare penale, cu caractere de combaterea corupţie din zona politică, dar şi din zona economică, unde prevede milioane de miliarde de evaziune fiscală, ,,banii la zona neagră”, potrivit DNA.

 

Clasa politică este putredă de penalii care sunt cu dosare penale, şi care au vândut interesele national, pentru cresterea corupţie şi sclavie severă din zona economică privată. Un procuror din cadrul DNA, lucrează peste 300 de ore, pe lună, privind combaterea corupţiei. Separarea puterilor în stat, vădită de libertatea Comisiilor de Judecată, care contribuie la  calitatea democratică să fie mai mare la nivelul tuturor romanilor.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???