DIN PUNCTUL DE VEDERE POLITIC, ROMANIA NU MAI ARE PARTIDE POLITICE LA GUVERNARE

 

Din punctul de vedere politic Romania nu mai are de loc partide politice acum la guvernare , si pentru anul 2017 pentru anul 2018, liderul sau actorul politic a fost strada, prin cele mai multe proteste de strada din partea tuturor romanilor, impotriva politicilor publice penale din programul de guvernare, al tuturor penailor din Parlament.

Romania nu mai are de mult timp partide politice , deoarece liderii sau actori publici ai Romaniei este omul anului in mega protestele de starda in orice fel posibil. Au fost din anul 2015 pentru anul 2017, cele mai multe proteste in viata Romaniei impotriva clasei politice, liderii politici si mai ales partidele politice de azi in Parlament. Milioane de romani de toate varstele au creat o imginea tarii prin poza cu milioane de becuri de la telefoane, facand trimitere la puscaria penalilor din guvernarea lor care au prea multa libertate si sunt agresivi la guvernare.

 

Pe banii romanilor isi bat joc, creeaza noi crize economice si mai ales nu vor sa existe cu adevarat partide politice pentru mai multa Romaniei si care acum consuma din taxele si impozitele oamenilor, miliarde de euro. Milioane de proteste au fost intr-un timp foarte mic si care sunt adresate execlusiv liderii de la guvernare si puterii executive, privind modificarile la alegerilor justitiei si a statului de drept. Protestele publice din partea romanilor cu drepturile civile si dreptul la munca, nu au avut de loc efect si nu a fost un tratament democratic,pentru schimbari majore ale guvernelor care genereaza alte noi guverne impotriva tuturor guvernelor de facutura politica.

2015 si 2017, politicienii de azi si nu de maine, fac legile justitiei in special sa protejeze clientela de partid si mafii politice prin asa zisul program de guvernare. Isi bat joc nu au de loc calitate politica, au adoptat un buget de stat, ca sanatatea publica sa beneficieze de sub 2 la suta din PIB, in conditiile in care nu sunt de loc spitale regionale si medicamente compesate la peste 8 milioane de bolnavi.  Sportul coruptiei din partea cursului de guvernare al programului de guvernare al Guvernului PSD, merge in continuare pentru Guvernul ZERO.

Coruptia si saracia sunt masuri de stimularea politicilor publice din partea celor care se declara ca guverneaza. De ce nu vor sa legalizeze coruptia si afacerile de coruptiei publice cu statul roman, marii politicienii penali cu dosare penale pentru cele mai grave fapte de coruptiei si privatizarea economiei ai marilor proiecte de dezvoltare in continua la marii penalii de azi din partea partidele politice penale.

 

ZiarulViitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!