DIN PERSPECTIVELE REALE ALE ADERARII LA UNIUNEA EUROPEANA

 

Având în vedere eronatele guvernarii ale Guvernelor PSD, care numai in doi ani de zile, au schimbat peste 4 guverne politice cu fara avizul prealabil al romanilor cu drept de vot. La guvernare pentru Guvernare nu avem un guvern legitima aparare din punctul de vedere al jocurilor democratice. Romania, a schimbat foarte multe guverne ntr-o perioada de timp extrem de mica. Noul guvern este tot mai slab calificat si nu are de loc experienta politica durabila,  sa gestioneze bunurile statului. Pentru ca nu are cine sa asigure o guvernare serioasa si europeana, sa poarta numele tuturor romanilor, perspectivele alegerilor anticipate, a fii singura solutie politica durabila.

Din partea partidelor care curge numai guverne politice si cu fara o pregatire  reala in gestionarea statului Roman, la nivelul de Drepturile Omului si egalitatea de sanse si tratament egal, si paritatea de gen pentru ocuparii functiilor publice cu fara concurs este dea dreptul discriminatorie. Nu mai Trebuie sa se nasca din Romania, regimul clinetii politici si  conduca si sa implementeze toate proastele politicilor  publice, resurse umane si sa trebuie schimbata legea de functionarea si ocuparea managementului public. Foarte multe lovituri politice au fost adoptate de toate partide politice care au protestat pentru a nu avem de loc institutiile de stat sa nu fie de loc independente si sa respecte legea de organizarea si functionarea administratiei publice locale si centrale. Solutii sunt descentralizarea statului si rapoarte de control din partea Curtii de Conturi. Fac din noua apel, introducerea de noi elite publice sa fie cu studii superioare si sa fie la conducerea statului roman. Este timpul ca poporul roman sa vorbesc cum vor sa arata Romania, in anul de modernizarea si cresterii transparentei publice.

Toate organizatiilor administrative sunt ocupate pe pile politice si nu pe concurs sunt managementului public de stat, care este singura solutie reala,  sa ofere programe de investitii si modernizarea calitaii nivelului de trai.

Totodata, din cauza prea multe partide politice si actorii publice tot mai slabi tot de mai slaba calitate in actul guvernarii pentru  guvernare, nu isi justifica de loc slab  lor guvernare totala pentru Romania. Guvernul al Romaniei, nu este guvernul tuturor partidelor politice ce sunt tot timpul cu gandul la  numai afacerilor de corupii publice si care semneaza acte de decizii executive, pentru implementarea ofertei politice tot mai expirata si bunuri de consum publice zero. Sunt elitele penale la fara numar acum ce nu respecta de loc televiziunea si genul si se minte pe ele ca fac ceva in serviciul public.

Nu mai avem nevoie de resturi politice care sunt pentru promovarea de politicile publice cele mai slabe care au ca scop si obiective politice de guvernare, pentru sclavia politica si economica. Persoanele penale care doresc sa mai vanda milioane de romani la afacerile de saracie, coruptiei, bolile politice si ciumele mafiei politice trebuie sa parasesca scena politica pentru afacerile lor politice , deoarece afacerile lor sunt tot mai inutile si nu ajuta pe nimeni.

Romania in anul 2018, nu are niciun proiect de tara de mare anvergura politica mondiala si care sa determine pe antreprenorilor ca este un cec de afaceri serioase sa fie incurajate la dezvoltarea si cresterea economica, nivelului de trai, ritmul in  cresterii de noi locuri de munca decente si valorase . Inclusiv, piata fortei de munca creeaza cele mai grave probleme si impotriva Romaniei, nu are o legislatiei de loc corecta si coerenta si mai ales permite ca sa fie  foarte grave abuzuri tot mai grave pentru a permite incalcarea drepturilor omului si egalitatea de gen, pentru ca sa fie multe clase sociale , tot mai discriminate si sa existe tot timpul diferente de venituri tot mai mari, intre sexul feminin si sexul masculin. Guvernul PSD de azi, nu este de loc implicate in proiectele menite pentru reducerea saraciei si coruptiei, si se reprezinta ca fiind cel mai mare focar de incapacitatea tehnica sa prevaleze si sa reduca din milioane de probleme ale tuturor romanilor.

 

www.ziarulviitor.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !