DIN NOU CU GÂNDURI TOT MAI FRUMOASE

Iubeşte smerenia, ca prin ea Dumnezeu îţi va acoperi păcatele. Smerenia este sarea virtuţilor. Dacă inima ta bate şi în continuare, înseamnă că eşti un om binecuvântat. Nu toată lumea are privilegiul de a crede cu adevărat în puterea lui Dumnezeu în continuare.

Iisus a tămăduit orbirea ochilor, dar n-a putut tămădui orbia răutăţilor. Orbia răutăţii nu are leac, dar are pedeapsă. Oamenii se schimbă, Dragostea doare, Prietenii pleacă, Sărăcia este averea bogaţilor, lucrurile merg şi mai prost, dacă eşti sărac în credinţă. Aminteşte-ţi însă că viaţa merge mai departe şi că Dumnezeu veghează mereu asupra ta.

 

Unele căi par dreptatea în ochii omului, dar sfârşitul lor sunt căile morţii. Domnul să vă binecuvinteze în multă credinţă tot timpul şi acum în toate zile vieţii. Vorbim, deci dacă te gândeşti cu adevărat şi să faci numai fapte bune sunt obiectivele tale fundamentale în fata lui Dumnezeu, pe viitor.

 

 

Doamne, dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba, curajul de a schimba lucrurile pe care le pot schimba şi înţelepciunea de putea face diferenţă, astfel încât să fie mai puţină răutate şi care nu ţine de foame, la o masă mare de oamenii care au nevoie de ajutor.

 

Lucrurile sunt semn în trup despre aşezarea minţii- În conjoară-te de oamenii care te fac fericit, care te fac să râzi, care te ajută atunci când ai nevoie. Ei sunt cei care merită să rămână în viaţa ta chiar acum. Ceilalnţi care sunt pentru interese sunt prieteni doar prin trecere. Oamenii cu curaj şi caracter le par întotdeauna străinii celorlalţi.

 

Oamenii îşi vând munca lor fizică şi intelectuală, adică îşi sacrifică sănătatea, ca să facă rost de bani. După care îşi cheltuiesc toţi banii, pe mâncare, care nu aduce sănătate şi credinţă sunt îngrijoraţi de viitor, încât nu au parte de bucurie şi fericire în prezent, care nu prevede nimic bun pentru relaţia lui prin credinţa cu Dumnezeu. Rezultatele sunt împotriva oamenilor, şi confirmă că ei nu trăiesc nici în prezent, nici în viitor. Trăiesc să fim muritori şi la miliarde mari de păcate împotriva lui Dumnezeu.

 

Dragostea faţă de oamenii îşi va păstra sufletul tânăr. Putem fi cu toţi mai buni, numai dacă vrem să avem mai buni prieteni. Orice suflet mai curat, rămâne în în totdeauna un copil în faţa lui Dumnezeu, şi va fi mai puternic în fata tuturor furtunilor.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.