DEZVOLTAREA POLITICII EXTERNE NU PREVEDE PENTRU ACTUALA POLITICĂ

Dezvoltarea politice externe nu prevede pentru actuala politica de la guvernare, deoarece tot mai multe probleme externe sunt împotriva României, reconfirmând că politicienii cu organele executive şi legislative, nu au viziune politica externă, care arată că avem cea mai slabă politică împotriva Rusiei, care işi extinde politica externă foarte repede.

Uniunea Europeană este o forţă politică tot mai mică sub Federaţia Rusiei, deoarece populaţia ruşilor este tot mai productivă, fata de populaţia Uniunii Europene care se află în scădere de europenii în toate statele membre din clubul UE.

 

Liderii europeni nu poate să dea sancţiuni Rusiei din partea UE, deoarece foarte multe ţării din Uniunea Europeană, alimentează pe Moscova cu armament militar, pentru războiul rece împotriva celor 28 de ţării membre ale Uniunii Europene.

 

Acordul politic cu Republica Moldova şi Crimeea, de aderare la Federaţia Rusiei, sunt tot mai aproape, pentru că liderii europeni se prefac că fac o politică externă la extinderea Uniunii Europene, prin neintegrarea Republice Moldova la blocului comunitar european.

 

 

Războiul rece s-a întors în Europa, cu afectarea interesele economice şi politice europene, precum cu o activitate politică agresivă externă, împotriva ţărilor din UE, care sunt tot mai împotriva Rusiei.

 

Ocuparea Crimeei de către Rusia şi pregătirile pentru anexarea a politicii din sudul Ucrainei cu peste 1 milion de persoane cu drept de vot, au întărit puterea Moscovei în faţă liderilor europenei, care ar putea conduce Uniunea Europeană.

În Berlin, factori de decizie politică europeană se tem tot mai mult de extinderea Rusiei cu Republica Moldova, şi ar putea ridica prin oprirea cooperării asupra programului nuclear al Iranului prin Franţa, prin războiului civil din Siria, a securităţii Afganistanului şi situaţiei imprevizibile din Coreea de Nord.

 

Planurile lui Putin sunt tot mai mari, deoarece era de anticipat, la cum lucrează oficialii de la Bruxelles şi joacă numai după interesele ţarilor lor, şi împotriva Uniunii Europene, în special la liderii politicii de acasă.

Actuala criza politică la nivelul Uniunii Europene, din partea preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, care are un plan politic foarte bun, spre întoarcere către Vest a Ucrainei, devine un model de forţă politică între relaţiile internaţionale, aşa cum au fost atacurile împotriva USA în anul 2001, când criza rachetelor din Cuba, se arăta la vedere.

Interesul Moscovei sunt de refacerea USRR, cu România, Moldova, Georgia, Azerbaidjan, cu ajutorul Chinei, care vor fi toate sub vecinătatea  ,,statului post-sovietic” care ar putea fi reactivat împotriva USA şi Uniunii Europene.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA, Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. Presa . si toate instrumentele din cadru mass-media trebuie sa serveasca pe guvernanti, Nu pentru sa guverneze pe guvernati???