DEZVOLTAREA POLITICE INTERNATIONALE IN ROMANIA SUNT TOT MAI MULTE

Dezvoltarea politice internationale in Romania sunt in extindere de promovarea democratiei intr-o tara din Europa, precum Romania, si care se merge la zona de idei si instrumente, pentru noi solutii comune si de a pregati Europa sa faca fata provocarilor contemporane.

Uniunea Europeana este un proiect unic si nu poate fi comparata cu nici o alta institutie internationala care sa dezvolte un set atat de complet de instrumente politice si economice, care sa promoveze democratia, stabilitatea si drepturile omului.

Toti partenierii ai Romaniei, au incheiat si vor avea in continuare noi stabilitati in zonele invecinate constituie dar unu dintr-e temele cele mai importante ale noilor tarii care vor sa se integreze in clubul Uniunii Europene.

Problemele economice si sociale care sunt in cele 28 de tarii membre ale Uniunii Europene, vor discuta mai pe larg, toate problemele care sunt in unele tarii si care se varsa si in zona euro si non euro, pentru la nivelul Uniunii Europene.

Blocul Uniunii Europene, este obligat sa fie pregatita, atat din punctul de vedere la resurselor umane si cele financiare, in Parlamentul European, pentru sa fie pregatiti sa gestioneze crizele economice si conflictele politice externe de utilizare armelor chimice si trebuie avut o reactie mai dura si comuna la noile provacari ale noi ordinii globale.

Criza economica din zona Europeana, si criza din Siria si promovat noi politici de marketing, si care au adus alte rezultate politice si economice in lume, pentru alte noi probleme mari fundamentale europene, care inca nu sunt prea vazute de catre liderii europenei, in anul 2013.

Romania doreste din tot sufletul sa recunoasca toate progresele realizate de unele state membre, in special tarile vecine, precum Republica Moldova si Ungaria, tarile ale carei eforturile sunt nestimate de-a lungul timpului.

Aderarea Romaniei la Spatiul Schengen in anul viitor, depinde numai de politicienii romani din tara lor mama, cum extinde pe Romania la toate drepturile fundamentale din clubul Uniunii Europene, pentru cetatenii romani si pentru lansarea cresterii economice din zona Sectorului privat.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro