DEZVOLTAREA DREPTURILOR OMULUI SI STATUL DE DREPT NU SUNT IN ROMANIA

 

Dezvoltarea tuturor drepturilor omului si consolidarea statului de drept sa fie pentru guvernare nu sunt de loc in actele institutiilor guvernamentale si mai ales la nivelul partidelor politice parlamentare in cadrul Parlamentului. Institutiile guvernamentale si partidele parlamentare daca vor sa iasa in evdenta din perspectiva promisiunilor electorale sau chiar sa stimuleze pe romanii cu drept de vot, sa nu vina de loc la urne si sa voteze pentru drepturilor omului si egalitatea de sanse si de gen.

Drepturilor Omului sunt mai lux si fiind in egala masura egalitatea de sanse de care au nevoie oamenii din mediul rural si urban,  atat pentru persoanele care sunt feminizate cu saracia si mai ales cele care sunt in zona coruptiei si fiind exploatate de cate elitele politice penale si care sunt la guvernarea personala.

Guvernarea saraciei extrema la nivelul nationala , lipsa de drepturilor omului in Programul de Guvernare, egalitatea de sanase si egalitate de gen, fiind cele mai lipsuri valori democratice, care statul prin toate partidele politice nu trebuie sa ne vanda drepturilor omului sa le cumpere partidele politice de la guvernare si putere politica a guvernului sau. Milioane de romani din mediul rural si urban, au probleme grave in toate institutiile guvernamentale de la lipsa de resurse financiare serioase, si pana la acte normativ care sa ofere o plateta de drepturile si libertatilor fundamentale.

Coruptia Guvernului si guvernatii pentru Marea Coruptiei si multa Saracie extrema  merge la socializarea persoanele astfel incat sa adopte comportamentele tuturor penalilor pe functii publice care se opun tot timpul la guvernare in vederea respectarii Drepturilor Omului si cele fundamentale. Antrenarea, educatiei primare nu exista si spor la afaceri de coruptiei si multa saracie guvernamentala sunt cele mai moderne programe politice de tara de guvernare de la 100 de ani, de la generarea statului de drept si in cooperare cu statul roman.

Abuzurile sunt tot mai multe si grave din partea guvernantilor asupra poporului, pentru ca nu au un control parlamentar sever, si celelante forme de abuzuri persista prin esecul Guvernului PSD-ALDE sa faca politica in sistemul judiciar din Romania. Cele mai grave abuzuri au fost aduse la guvernarea executiva, pentru comportamentele infractorilor si coruptilor si pentru ca nu prea exista alternativa politica serioasa in sistemul politic romanesc.

Este nevoie de respectarea Drepturilor Omului si egalitatea de sanse si egalitate de gen, prin mai multe fonduri financiare din bugetul de stat, pentru a mai reduse din saracie si coruptiei care se manifesta tot mai agresiv in randul copiilor, tinerilor care nu au de loc locuri de munca si sunt ofertele de munca cele mai slabe platite si nici de cum decente.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !