DEZASTRUL LA LUDOVIC CEL AL LUI KLAUS IOHANNIS

Romania foarte bine se afla cu un guvern care se manifesta tot mai mult împotriva Educatiei si Cercetare deoarece primesc in Guvernului Johannis sub 2 la suta, din PIB in Romania cel mai bine educata, si proiectul de tara pentru Bugetul 2020 pentru Educate , cea mai mica bugetare alocata din istoria recenta.

Guvernul lui Iohannis si Orban au mutilat milioane de romani care trăiesc intro sărăciei masiva, care fumega prin Europa cu proiectele de tara, nu va iese jena, de apetitul vostru politic si cu fara ideologii politice la propria guvernare mica? Politrucilor se afla Romania la regres politic si nu are Romania de loc politicienii de calitate superioara. Ati dati jos toate guvernele PSD-, sa va urcați voi cu bocanci pe cadavrele de la Revoluției si coruptia publica devina sport natural la creșterea pensiilor speciale?

,,Romania Educata}] nu a fost de loc proiect de tara pentru aceasta tara, in anul 2018, a fost o lozinca in plin deoarece Educatia a beneficiat din PIB de 5 la suta, datorita prestațiilor serviciilor Consiliului Europei si mass-media care au spus condițiile groaznice din școlile din mediul rural si de la PERIFERIA TARII. Nu mai vin la Parlament sa cer bani mai multi la Educativ din Romania pentru ca se face politica si nu se vrea de loc politizarea actului de învățământ . Cand PSD a fost la guvernare sipau pungile galbe si care sufla in punga ca avea in opoziție cel mai mic buget acordat sistemului de învățământ din Romania. Wener si Orban pentru Education sunt prea multi bani in anul 2020 , tipand ca sunt prea multi bani si locuri de munca?

Orban când era sluga lui Dragarea a devenit si Wene devine clientul lui Băsescu la tăierea pensiilor si salariilor in masa, vena sa spună ca Romania in anul 2020 nu trebuie sa aiba proiect unic de tara in Uniunea Europeana ?

Toate bugetele de tara au fost redus de la educației si santatii si protecției, nu mai vin de loc in Parlament la comisiile de specialitate sa cer bani mai mult pentru educatie in anul 2020,asa cum a m facut in anul 2018, pentru anul 2019? Statul devine o unealta politica periculoasa si care cu partidele private in jumătatea lor in Parlament si care au politicii publice agresive privind tăierea bugetului de educației la sub 2 la suta, nu vor de cat controlul population si o tara de mana a cincea si romanii sa devina sclavii pe plantației.

De ce au fost crescute bugetele serviciilor secrete si la alte unele de birotica penala si au taiat mai nou si bugetul sanatatii la sub 2 la suta, pentru ca avea prea multe probleme si ca sunt prea multe spitale noi create de Guvernul PNL pentru anul 2020.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro