DESPRE PSD LA GUVERNARE

 

PSD a guvernat 23 de ani la guvernare prin partide politice penale . Despre PSD si clientela selectiva la guvernare in continuare care nu vrea de loc sa ofere prag pentru modernizarea economica si cresterea nivelului de trai. Coalitia de la guvernare in jurul PSD-ului merge la guvernare pe mai multe voci nu pentru ca stie sa cante si pentru ca nu stie de loc sa guverneze . Au promis cresteri de venituri si au venit la guvernare sa creasca toate taxele si impozite, astfel incat , nu vrea sa guverneze dupa Programul de guvernare de loc.

 

 

Guvernul PSD trebuie sa vina cu viziuni la guvernare si sa rezolve imediat toate problemele economice si mai ales sa vina cu reforme serioase pentru ocuparea fortei de munca. Guvernarea se manifesta impotriva tuturor romanilor, au scos din nou milioane de romani in strada si vor numai taxe si poveri de lux. Clientela de patroni de lux si in cele mai lipsite masuri de guvernare au adus cele mai mici proiect despre cum sa fie baronii sus deasupra legilor. Politicienii de la guvernare in Romania, nu vor fonduri europene, nu vor milioane de locuri de munca mai bine platite pentru milioane de romani,a stfel incat, lasa  milioane de romani sclavi in Diaspora pe cele mai mici venituri din Europa.

Guvernul PSD a scos din programul de guvernare peste 100 de taxe si impozite la milioane de romani, iar actuali parlamentarii puterii nu au de loc agenda publica pentru guvern si lasa un guvern care nu este de loc politic si nu este venit din urma alegerilor democratice sa guverneze doar  pentru clica lor meschina si lipsita de tratament politic egal pe arena politica interna.

 

Calitatea actelor executive sunt tot mai lipsite de transparenta decizionala in administratia publica si nu exista de loc dezbaterii publice si proiecte de tara. Aceasta se considera ca nu trebuie sa nu aiba de loc raspundere politica pentru cea mai inalta instabilitate politica interna. Se produce foarte multe lovituri politice si bombele penale pentru rata crestere saraciei in Romania in mediul rural si urban. Pentru bugetul de stat in anul 2017, sunt  cele mai mici resurse financiare la zona de infrastructura politica interna. NU au de loc proiecte durabile si sustenabile pentru bugetul de stat in anul 2018, iar Parlamentul Dragnea si Tariceanu care au o conducere plina penalii si de peste 160 de parlamentari ce au probleme grave cu legea.

Pe parcursul guvernarii politicienii PSD  au promovat un program de guvernare care a adus cele mai mari scumpiri in economiei in lant. Desi, Partidul care se declara la vorbe goale ca este cel mai mare in voturi, nu stie cum sa bage in fata politicienilor romani cu acte penale si care au probleme grave, pentru a aduce cele mai mari probleme tarii. Nu vrea sa plece PSD de la guvernare pentru a lasa cele mai slab guvern din statul paralel sa guverneze tot mai bine pentru mafia penalilor tot mai mult.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!