DESPRE POLITICA MODERNA

 

 

Noi modificari pentru legea partidelor politice, care prevede un progres politic democratic, privind infintarii de noi partide politice pe arena politica natională si locală. Legea partidelor politice, vine cu noi modificari din partea tuturor partidelor politice, adica 3 persoane cu fara locuri de munca, pot sa isi faca partid politic, iar partide locale se realizeaza numai in conditiile legii. Viziunea presedintele tuturor romanilor se lanseaza in continuare pentru dezvoltarea si cresterii calitatii democratice din toate punctele de vedere politice.

Pentru guvernul Ponta 4, care se află in exercitile puterii, cu cea mai copt şi corupt regim politic la guvernare, se va manifesta prin actele de coruptiei si corptii de partid, deoarece isi apară penalii care sunt cu dosare de afaceri de corupti şi care fac scut in fata comisiilor de judecată, pentru ca este expresia penalilor cu val de clientela politic si partide private.

 

Presedintele României Klaus Iohannis se va lupta pentru abolirea coruptiei si saraciei de multiple severe, care provin din guvernarea tuturor partidelor politice, astfel incat sa nu mai existe mafie politica si care sa faca afaceri serioase si de coruptie cu institutiile ale statului roman. Democratizarea tuturor institutiilor administrative si publice, incep sa se democratizeze deoarece nu vor mai fie politizate de partidele parlamentare care sunt expresia majoritatii parlamentare si din opozitie.

 

Guvernul Ponta 4, si cu toate partidele din coalitia guvernamentală, au decis cresterea taxelor si impozitelor , cu peste 80 la sută, având in vedere ca nu se ocupa cu adevarat de guvernare şi care prevede milioane de probleme economice in cresterii. Deci, guvernul poverii fiscale, nu ii pasa de situatia economică a tarii si insa vrea din nou redresarea de noi crize financiare şi economice, prin caderea masiva a numarul investitorilor cat mai jos, iar lipsa locurilor de munca, sa fie o problemea fundamentală de tara din nou.

Regimul PSD,  nu vrea scaderii TVA-ului, la 19 la sută, asa cum prevedea in programul de guvernare si adoptat de catre Parlament, deoarece nu are proiecte mari de investitii si nici o viziune economica de guvernare, deoarece nu a facut proiecte europene de loc, pentru atragerea fondurilor europene si se ocupă cu producatia de noi taxe si iar impozite  mai scmpe. Nu sunt masuri sociale de redresarea economica, privind cresterea numarului de oferte de munca, de buna calitate si sigure, care sunt nevoie de mult timp, pentru milioane de persoane cu fara o sursa de venit din partea nimănui.

 

ZiarulViitor.ro

 

 

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro