O CLASA POLITICA CE NU MERITA SA FIE LA PUTERE

 

Despre paradigma despre clasa politica tot mai invechita si inechitabila de transparenta publica si cum se livreaza diferite personaje penale la functii publice pentru afaceri de coruptiei in forma calificata.  A fii penal sau gen feminin e o onoare si o carte de vizita in plus, sa aderi la un loc de munca , la cladurica, pensii speciale, sofer, si trafic de evaziune politica. Este tot mai regretabil ca avem o clasa politica de la 100 de ani, tot mai invechita si lipista de creativitate, inovare si care este pusa pe fapte de colaborarea cu saracia si coruptia publica..  Clasa politica de azi din vremurile cele mai rele si cu multa instabilitate politica , se fac responsabila de  paradigma despre cea mai mare crestere economica din flori. Romania , a refuzat modernizarea si corectarea nivelului de trai, a refuzat sa ofere egalitatea de sanse pentru toti indivizii in viata publica si sfera publica. De la 11 ani,de la Uniunea Europeana, Romania si clasa politica, poporul, entitate, religie, si reforma asistetei sociale a refuzat-o , e promotie de  promovare de sub 10 la suta, fiind alesa de o prezenta de sub 17 la suta, din totalul listele permanente. Clasa pollitica si sitemul politic produce cele mai mari tumori si bolii cronice asupra populatiei, e un sistem cu fara leacuri si moarte clinica. Lipsa de milioane de voturi la urne pentru voturi,  a declarat ca nu avem de loc proiectile politice, regionalizarea tarii si gradul de decizii la nivelul local este o problema de multa divizare si mai ales Romania nu este de loc in Uniunea Europeana, nu are drepturi politice, drepturi economice si securitate sociala.  Romania prin intermediul tuturor partidelor poltice nu are de loc proiecte serioase pentru tara, nu stie de ce a aderat la Uniunea Europeana si care este viziunea politica pe termen durabil si care sunt politicile  sociala pentru milioane d eromani, care nu se mai regasesc de loc in cele doua proiecte comune.

Feminizarea saracia masiva pe cap de locuitor si care se transfera in coruptiei publica si biorcartiei infernala, a facut ca liderii politicii sa nu mai vorbesca despre proiectele publice privind clasa de mijloc care este zero. Cu mult petrol la guvernare si cele mai scump, hrana si imbrcamintele fiind deasemnea, de cele mai proaste de calitate si care a scos Romania din cutia din  made in Romania. Romania nu mai este de loc in Romania. Romania este cutremurata de cum nu prevede prevenirii saraciei si boala oilor si porcilor penalii nebuni, care a invechit si a facut fabricii de manipularii publice, internet, radio, presa, tv,  si care acum  spala, tot timpul prostimea de slaba calitate si ce pretinde ca sunt adevaratii intelectuali.

Insa cand ne referim la unele reforme politice ce sunt impotriva bunastarii sociale, si refuzul sa coopereze cu milioane de romani sa vina alaturi de o tara plina de cadavre penale ce asteapta , sa vina moartea politica si toate fantomele in piata publica, sa indentifice ca nu mai sunt asa de sonore toate trompetele  de la Revolitie. De fapt si de drept, cei care se ridica ca sunt marii intelectualii sunt de fapt , cei mai creativi ai manipulariilor de mese si care contribuie in mod direct la mentinerea clasei politic sa fie tot mai expirata si ruginita, ne avand de loc un contract cu contractul politic in mod direct.

O putere politica de sub 20 la suta, ne fiind legitima in pararea politica, o opozitie parlamentara ce are multe contracte publice cu vechiul regim politici si care, se declara ca sunt liderii ai noii alternative politice. Despre cele mai noi partide lansate, unele sunt de bun gust, altele au nevoie de dizolvarea lor pe arena politica nationala, despre lipsa de regres, politice sa creeze cea mai normala modernizarea Romaniei, mai trebuie sa treaca inca 100 de ani , si sa mai plece milioane de romani sa devina taxe si impozite pe munca lor cinstita si corecta din noua Diaspora politica.

Nevoiea de ceva corect si cu fara sange pe strazile din Romania in sfera politica, ea nu poate sa se ridice la nivelul de calitate politica si se imbina bine mersi, pe idea ca ar trebuie create case de marcat cand se promite numai promisiuni electorale, care sunt distruge in picioarele liderilor penali si cu cravata penala, pentru ca nu  au promisiuni electorale sa devina o viziunea tarii sau pentru ca societatea civila a devenit sa fie diferita si contructiva. Poate nu va coasta asa de mult ca timpul in politica, care este foarte important, sa devina un mic mai mic, pentru ca cele mai noii partide politice oferite de PSD-ul care guverneaza impotriva partidului de ideologiei politica- PSD, si ALDE, si mai creeaza alte noi partide politice prin faptul ca nu doreste sa guverneze la nivelul promisiunilor electorale, find lozuri in plic. Dizolvarea parlamentatului cu 450 dr mandate in favoarea alegrilor anticipate, nu mai este o tema buna pentru o noua guvernare. Avem nevoie de sange proaspat in politica centrala, de proiectele publice serioase si de marea anvergura politica durabila. Nu avem nevoie de partide politice ce sunt noii, si articulate sa promoveze lenea politica , hotia, camataria politica, traficul de persoane de toate genurile umane, pentru pornografia politica si dezvoltarea guvernelor coruptie, si criminalilor la canalele socio-media criminala, pentru o salba penalii de anchetatorii.

 

www.ZIARULVIITOR.RO

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !