DESPRE MARELE PNL SI A DECLARAT CA ESTE PSD

PNL este de mii de ori mai comunist decat PSD pentru ca apara, promoveaza si mentine securitatea comunisto-stalinisto-nazista de tip mafiot creata de securistul Basescu. Pozitionarea PNL si USR -PMP, ca partide de centru-dreapta sunt iluzii sorsiste comuniste si staliniste . Acum pledeaza ca sunt fete virgine si ca nu au de loc contracte publice de coruptiei sub clientii fideli regimului PNL.Nu ii intereaza decat cat sa fure mai mult si sa se manifeste loial divanului fanariot. La conducerea tarii se face politica privata, avem un Guvern PNL S.R.L. cu toata mafia politica care nu mai au banii de investitii si nu produc nimic la afacerile publice sa livreze romanilor bunastarea sociala si proiectele mari de tara, asteptate de 30 de ani, de la Revolutia din 1989.

Guvernarea si partidul penalilor si fete virgine care nu au mai fost de mult spre ai servi tava de sluga comunista ordinara su care au mintit ca au cele mai vocale proiecte de guvernare . Nu vor de loc transparenta publica privind discutarea bugetului de stat pentru 2020. deoarece se doreste sa fie un instrument politic.

De ce nu vrea marele Guvern PNL axat pe USR-PMP, investitii, iar anul 2020 va fi milioane de romani mai saraci si care urmeaz[ sa fuga din Romania, va fi o criza economica destul de dificla si cu efecte directe asupra milioane de romani. NU mai este la guvernare Guvernul PSD, sa nu mai vrea taxe si impozite mai reduse si oferte fiscale la nivelul clasei de mijloc. Acum se afla la guvernare Guvernul PNL si care sa se reprofileze , dar din pacate nu are un profit al programului politic de guvernare. Merge PNL de azi spre directia extrema in alta parte, in loc sa puna mana sa munceasca politicienii PNL la guvernare , care a fost un accident democratic .

PNL nu vrea reducerea TVA astfel incat sa fie in favoarea proiectului de stat prin reducere a taxelor mari si sa genereze proiecte publice de utilitate publica. Avem guvernul zero si care nu vrea spitale mari si noi si spitale cat mai multe inchise sa faca milioane de romani avorturi . Cu un guvern de doi lei si care minte si nu ofera nimic este un pericol public si mai ales pentru tara. Este o mare greseala intre partidele politice sa cotizeze politic pentru un partid plin de resturi politice la fara numar. Potrivit guvernului prin politicienii de mana a doua, pentru a discuta bugetului de stat, aceasta se manifesta sa nu fie analizat, de comisiile de specialitate din Parlament. Nu vom avea o guvernare mai buna de cat Guvernul PSD, sa fie o guvernare profitabila si cu multe astfel de proiecte profitabile pentru electoratul de centrul-dreapta. Gruparea de gherila in jurul unor marii penalii de lux si care reprezinta tara in Uniunea Europeana, vor stimula cresterea coruptii publici si coruptiei publice ca stimulent de cresterea abuzurilor ortodoxe economice. Raportul la vremea actului asupra proiecte de investitii, in mediul rural, sunt lozinci si multa manipulare cu propaganda electorala si fidea partidului de guvernamant . Se reproduce multa discriminare publica si pe criterii de varsta, sex, si criteriul social si mai ales este sa avem tone de sclavii in abatoarele economice si comerciale. Va fi un faliment politic si cu milioane de romani care in continuare nu vor mai muncii pentru tara lor mama si tata, destul de mult au avansa la sistemul coloniei penalilor si coruptia si cresterea economica internationala.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro