DESPRE GUVERNUL CARE NU FACE NIMIC

 

Un guvern cu 21 de ministere ale actualei majoritatii parlamentare de 65 la sută, cu fara indentitate politică, nu face nimic pentru milioane de românii, deoarece Guvernul Ponta 4, este un guvern cu fara viziune de dezvoltarea cresterii economice, astfel încât nu face nimic pentru persoanele aflate în cautarea unui loc de muncă ?

 

Acest guvern Ponta cu majoritate parlamentară foarte mare şi care nu are proiecte importante şi de refaceri economice şi dreptate socială, nu face nimic pentru România, cel mai mare pericol este ca nu guvernază şi este producator de corupţiei şi sărăciei. Nu are nicio măsură şi nici reforme în folosul oamenilor, deoarece profită că are majoritate parlamentară şi controlează politic activitatea parlamentarilor care este expresia guvernului.

 

România nu are planuri naţionale de investitii strategice privind crearea de locuri de muncă de bună calitate, şi sigure, în mediul rural şi urban, deoarece bugetului de stat pe anul curent, a fost votat de peste 300 de parlamentarii de la partidele de la puterea executivă şi legistaltivă, pentru reduceri masive de resurse financiare în cadrul infrstructurii economice şi lipsa mare de alternative şi reforme economice, la nivelul anului 2015.

 

Guvernul de la Bucuresti, nu lupta împotriva combateri  evaziunii fiscale și săraciei severe, deoarece în anul 2015, nu există în Programul de guvernare, progresul economic şi social privind abolirea masurilor de austeritate care sunt in guvernarea Ponta 4, pentru cresterea poverii fiscală şi în anul 2016.  O Guvernare care nu guvernează cu nimic are parte circa 20 de milioane de românii cu drept de vot.

 

În programul de guvernare pe care doarme cel mai mare guvern din toate statele membre ale Uniunii Europene, nu lucrează pentru relansarea cresterea investitiilor în agricultură şi alte domenii de baza ale economiei, deoarece partidele de la guvernare şi care sunt în procesul legislativ, au vândut economia de dezvoltare la fier vechi, prin lipsa de fortă de muncă bine platită, şi cea mai slabă crestere economică de sub 2 la sută, pentru anul 2015.

 

Cresterea politică de bună calitate asupra guvernarii de stanga, nu are cum să fie la redresare economică şi a nivelului de tari, pentru ca puterea politică nu vrea să muncească pentru modernizarii infrastructurii de investitii solide, astfel încât se fură din fondurile europene şi pentru cresterea coruptiei şi evaziunii fiscale, din partea regimului PSD, care nu face nimic pentru Romania lucruilor bune trebuie facută la realitatea economică şi al milioanelor de românii cu drept de vot, din toată României pentru românii.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.