DESPRE ECONOMIA ROMANIEI MAI PUTIN SA FIE LA GUVERNARE SI LA PUTERE

Despre economia de piață și lipsa de investiții și de crearea de noi locuri de muncă trebuie să se angajeze Guvernul PSD, pentru Romania, nu pentru PNL și USR, care nu merită voturile din alegerile din 26 mai 2019. Guvernul Dancila, trebuie sa ofere o nouă imagine de asambul asupra procesului de guvernare si programului de guvernare spre producția de noi bunuri publice. Pentru ca au apărut în spațiul public tot felul de ciume penale și care se luptă pentru putere și nu pentru administrarea bunurilor statului si să dea locuri de munca mai bune si decente la oameni. Demisia unui ministru nu a fost onorată din cauza prostelor de strada, și din încalcarea dreptruilor civile, politice și dreptul la protest.

Demisia prostelor de strada sunt foarte bine mersi si ca unii au venituri de mii de euro si freaca menta pe bani publici si mai au si venituri mai mari să schimbe Guvernul si așa zisă alternativă politica, care se bat intre ei pentru ciolane de lux si contracte de mii de euro cu statul roman. Nu trebui sa fie astfel de politica, faptul ca nu avem de loc oameni noi in politica este apanajul celor 30 de ani, de lovituri de stat.

Nu trebuie ca Guvernul Dancila sa comita o noua remaniere ca da apa de baut celor care vor vinde tara si toate resursele naturale ale Romaniei. Nu avem de loc locuri de munca, nu sunt de loc noi spitale regionale din bani europeni, nu există proiecte proiectate pentru marea infrastructura rutiera si mica, sunt așa de multe de facut si înca nu exista un partid politic sa muncasca pentru aceasta țara.

PSD și ALDE nu trebuie să facă pe placul vedetelor penale și ruinate și care nu au nici studii superioare in România. Vin la Guvernare să mai fure și să fac noi abuzuri în formă calificată de dreptruile și libertatile oamneilor, prin contracte luate cu fara licitatie si caite de sarcină. Toate partidele au fost tot timpul împotriva populului roman, sunt anti-româesti sînt clanuri ale mafiei organizațiilor private, și adunaturi de penali cu studii superioare si care nu au muncit de loc în mediul privat. Partidele așa zise zero alternativă politică si care a păcalit extrem de multă lume, și tinerii romani între 20 de ani 30 de ani, cu marea lor schimbare politica ca noi suntem elitele cele mai moderne în sfera politica în Romania, nu au organizațiile lor, de loc deface cu ideologii politice si dogme politice. Nu exista de loc diferenta intre PNL SI USL, SUNT expresii PSD, care au corupt tara si sa nu se mai faca nimic bun in aceasta tara. Romania, este singura tara din Uniunea European, care încă nu este de loc beneficiar unor proiecte naționale și probleme politice sunt multiple și tot mai multe.

Foarte bine ca nu sa schimbat Guvernul sa faca pe placul nebunului si față de nebuni si care manipulează ordinar piata politcă ca miroase numai a schimbării politice și economică. Trebuie ca Romania să aibă un proeict de tara serioas și misterios, care sa suga toate fondurile europene, si sa elimine din viata publica, de la primari, Parlamentul tari si Guvernul tarii, toate cozile de topoare ordinare si care sunt împotriva tot timpul pentru dezvoltarea reala și modernizarea în bine a nivelului de trai si o crestre economica care sa aibă la baza investiții publice mai ales. Sectroul privat din Romania, nu a facut de loc investiții publice și mai ales cele private. Majoritatea romanilor au văzut adevărata schimbare politica cu partide politice noi care sunt producatore de firme fantome si care se luptă tot mai mult cu promovarea inteleginetei în sclaviei moderne. Partidele Politice vor sclavii mulți și să muncească mult si la economia subterna si sa nu plateasca serviciilor sociale și de sanatate, fiind impotriva umanitatii sociale si mai ales tuturor dreptruilor omului. Ele nu vor proprietate privata, nu vor dreptrui egale la un loc de munca si la dreptul la educatiei publica.

www.ziarulviitor.o

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro