DESPRE CINE FACE MAI MULT SI ARATA ADEVARUL

In Romania post-decembrista , lupta impotriva coruptiei de toate monstrele politice din partea tuturor partidelor politice ce au fost si sunt in continuare la guvernare, a fost generata si impusa de nevoie de schimbare si nu impusa cu forata de unele ambasade . Din partea liderilor politici nationali au curs foarte multe contacte si tone de lichid de actele de coruptie. Coruptia publica se manifesta din cauza luptei impotriva saraciei si lipsa creierii de noi locuri de munca la nivelul Romaniei. Aderarea Romaniei la U.E. a fost un proces politic de integrare si mai ales la lupta impotriva liderilor politici nationali penali de la toate partidele politice?

 

Cum se manifesta coruptia prin Programul de guvernare ale PSD -ALDE , din partea politicilor publice, lipsa de resurse umane politice in domeniul politic si mai ale lipsa reformei guvernamentale, cultului personalitatii liderilor penalii din partea marilor partide politice, si mai ale ca nu se ofeera dezvoltarii economice si sociale.

 

 

Prin lipsa de partide politice serioase si numai periculoase si nocive, au operat la modului ale instituiilor publice sa faca si sa devina stat in statul penalilor, cu carnte de partid politic al actelor de coruptiei, file de cec, sau lipsa de globalizarii. Coruptia din partea PSD si ALDE in anul 2017. prin guvernele lor penale s-au luptat la guvernare sa faca tot mai multi kilometri de acte de coruptiei., catre proprietari privati, prin intermediul expres ale functionarilor public si borocati care tot timpul manipuleaza interesele reale si piata economica.

 

De la 28 de ani, de guverne care mai pline de penalii la afacerii publice de coruptiei. coruptia din programul si statutul politic ale partidelor de mai sus, au impedicat in mod selectiv si voit dezvoltarea si producerea resurselor economice, facand transferul selectiv catre clientela selectiva de partide de 2 la suta, din totalul numarul de alegatorii de pe listele electorale permanente .

 

Milioane de oamenii cu zero venituri si zero locuri de munca la bine platite, depinde de animalele politice penale, care include multa si grasa coruptie ca rspuns la schimbarea unui regim politic mai rau si mai lipsit de credibilitate publica. In toate guvernele PSD si alte guverne de partide politice ancorate in producerea de acte si oferte de coruptiei, au fost in doua decenii, coruptia a fost modelul real ale actelor de coruptiei si prin jucatorii penalii le considerem ca sunt vizibile in continuare si isi vand marfa expirata la arenele politice interne.

 

Programul de guvernare de doua file, la guvernarea PSD si ALDE, au facut ca marile privatizari ale companiilor de stat, sa fie prima axa de acte de coruptiei si forma de coruptiei in toata Romania in toate alegerile demcratice, astfel incat de asta nu sunt milioane de noi locuri de munca in continuare pe piata muncii, in continuare mengerii de comapniile de stat sunt servitorii ai actelor de coruptiei la preturi ridicole si la mari partizani ai elitelor penale.

Partidele politice de azi la guvernare produce multa coruptiei publica, iau mita de la oamenii de faceri, au credite externe generate in numele Romaniei, au un program  de guvernare care cere noi taxe si impozite de lux, iar povara fiscala esre metoda de actele de coruptiei presupune imprumuturi din banicile guvernului pe baza unor suventii subiective si pasive ale restantelor de credite.Chiar si asa cu sectorul privat, care sunt un domenii periculoase si care nu au prea multe de aranjat si se oferit in mod legitim, de taxe si impoizte pentru Guvernul tuturor penalilor, de la achizitii publice , la licente, acorduri de emitere, si o educatiei ieftina pe cap de locuitor.

Dura studiilor publice, legate de Romania este ca extrem de valida si acceptata este coruptia, astfel ca 2017, 57 la suta, si functionarii public, au probleme cu legea, iar din totalul celor 30.000 de actorii politici, peste 65 la suta, reprezinta sistemului actelor de coruptie. Majoritatea acestora care au declarat au dat mita si pe la avocatii politicienilor penalii. Partidele politice nu reprezinta de loc schimbarea politica de care are nevoie Romania de peste 28 de ani. Coruptia partidelor politice se prezinta prin administatia locala si centrala , furnizor de locuri de munca la caldurica si marele administrator ale contractele publice de la buget.

 

ZiarulViitor.ro

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !