DESPRE CEEA CE SE FACE MAI MULT IN ANUL 2017

 

Afacerile de coruptie din partea coalitiei de guvernare sub mafia politica PSD plus ALDE de a trece Justitia sub controlul politic ale marilor afaceri de coruptiei de la guvernarea tuturor penalilor de lux, sunt tot mai periculoase si nocive. Jucatorii penali la guvernarea lor sunt azi in Romania in toate guvernele tarii. Luptele dure si severe la adresa Statului Roman, din partea grupurile politice maschine din cadrul Parlamentului, nu respecta de loc drepturile omului, nu au un program de guvernare serios si nu vor sa faca reformele serioase asupra sistemului judiciar din Romania, si mai grav vor sa fie o anexa a penalilor din toate partidele de penalii ai Parlamentului lor.

Reformele pentru impotriva sistemului judiciar sunt pentru sa nu respecta valorile fundamentale de lupa impotriva anticoruptie, de orice regim politic, se vrea promovarea tot mai inalta a inegalitatii in drepturi, si inegalitatea sociala si excluderea de drepturi normale ale romanilor de pe piata muncii din Romania. Cu toate acestea, guvernele din partea regimul tuturor penalilor cu dosare penale la guvernare, se lupta acum pentru distrugerea unor reforme economice si o tara sa gazduieasca si organizeze numai sclavii la urne la noile alegerile electorale.

Despre cum se modifica unele aspecte sunt metodologice intre Guvernele PSD si ale guvernele politice, astfel incat functiile de conducere ale CSM sa fie controlate mai bine sub guvernele penale in tot timpul. Statul de drept este privatizat in Romania, din partea Guvernului Tudose de la PSD, deoarece nu mai are banii sa isi onoreze promisiuni electorale, din alegerile parlamentare. De astfel, Statul de drept si Statul Roman, nu mai exista de loc in Romania, sunt doua corpuri goale, care nu ofera si nimic si nici nu se supune unor valori asupra echilibrului intre puteri in stat, deoarece se vrea politie politic si cele mai dure lovituri de stat, sa fie schimbat Guvernul PSD 2, pentru un alt nou guvern mai penal de partea tuturor penalilor cu carnete de partide penale.

Lipsa de independenta justitiei se vede ca se raporteaza la un grad de sub 90 la suta. Cresterii economice si creatorii de noi locuri de munca stabile si in bine platie nu sunt , deoarece nu sunt de loc macropoliticii guvernamentale sa pledeze asupra necesitatea unor domenii importante din societatea civila, care au probleme grave de la lipsa de resurse umane si capital de investitii.

Si, jucatorii penalii din partea guvernele PSD, au facut cele mai multe contracte de investitii la afacerile de coruptiei cu statul roman, din partea bugetului de stat in anul 2017, intrucut promovarea comertului de sclavii sa fie alt nou program de guvernare din partea tuturor resturile penale si politice.

Astazi, Romania traieste sub dictaturi penale si guverne lipsite de relevante in a face oferta politica de guvernare sa fie expresia reala ale oamenilor de rand. Sistemul politic romanesc are mari probleme din partea partidelor penale si care primesc in fiecare zi de zi miliarde de euro, de la Statul Roman, sa folosesca puterea politica si financiara in a distruge tot mai multe milioane de romani din mediul rural si urban, intrucit sa nu fie de loc dezvoltare si crestere, a Romania la nivelul Uniunii Europene. Ei folosesc actele de coruptii in procesele de guvernare sa nu aduca reforme si viziunii economice de guvernare.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!