DESPRE CE NU VREA NIMENI

Despre un referendum al politrucii si multe jocuri politice ascunse si avansarea unor guverne penale pentru prima guvernare. Legea Fundamentala nu este cos de gunoi, ar trebui schimbata cat se poate de repede, dar nu in criza politica in fata alegerilor europene . Liderii politici ai partidelor politice nu mai au credite electorale, nu mai au teme politice publice si vin cu asa spuse teme populisme. Si vazand ca nu au de loc viziune de corpului de stat in statul de drept. nu au o minima viziune comparativa si vor doar ca lumea sa vina la vot si sa voteze pe niste proiecte politice total expirate si care cere reducerea suveranitatea economiei sociala a poporului roman.

Justitia nu se face in Parlament si in CSM, nu trebuie sa fie de culoare politica al ciumelor penale de ciuma rosiei si ciuma galbena, oricum avem o Justitie penala si devine tot mai fragila si bombardata de bobele penale ai unor intelectuali de a cine clasa, se joca a cu Legea Fundamentala asa cum a distrus electoratul cu drept de vot sa nu mai vina in viata lor la toate alegerile electorale directe. Legea Fundamentala trebuie croita si fundamnetata pe baza unor principii si norme juridice de baza, nu lamentabila si numai lame politice, astfel dosarele de coruptie sa devina mai albite cu color politic.

Este o tema sensibila, este impotriva alegerilor europene in 26 mai , sa vi cu astfel de teme populisme nu face cinste si onoare electoratului de dreapta car e oricum este diversificat si mare. Dupa ce buletinele de vot de la Referenudmului pe legile Justitiei sunt consultative, si nu sunt in conformitate cu Legea Fundamentala. Chiar numai in 30 de ani, de bataie de joc in politica de tara guvernele corupte au corupt si au divizat Romania in mai multe tabere politice, care a deventi o guvernare a saracii si o guvernare ai bogatii.

In cazul matematica politica, ingineria politica nu construieste de loc sistemul politic de loc, poti sa ai sute de partide politice parlamentare, deoarece campaniile electorale sunt laboratoare de expertiza in crearea de noii corupti pe functii publice, avem de a face cu o lupta politica grea intre PSD in PNL si vs psd pnl, unde nu ai de unde culege ce este mai bun politic sa pui in viata Guvernului. Alegerile europene ar face bine sa vorbesca despre alegerile europene despre parlamentarii PSD SI PNL, ce au facut ei si ce consuma consumabile in viata de zi cu zi.

Numai din lipsa de modernizare si dezvoltarea clasei politice de la firul ierbii, aduce pe masa agenda formala teme ieftine si populiste ce face ca unii sa devina bogatii din naivitatea saracilor, iar Justitia devine o casa de avocatura, unde sa ii apere pe toti penalii in cadrul serviciului public de dosarele penale pe rol. Nu sunt de acord ca Justitie sa devina o bomba atomica si care redutele politice sa prinda putere si sa guverneze din nou .

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro