DESPRE ASA ZISE CONSULTARI CU PARTIDELE CELE MAI MULTE

Marile consultări cu toate partidele politice, cu o forma ieftina de propunere de premier, care probabil se duce spre alegerile anticipate, zero guvernare. Vocile poporului sunt tot mai surde și nu înregistrează progrese și nu se vor umple de prea multe partide politice sa fie pentru guvernare. Adică toate partidele și -au bat joc de noi, nu sunt în stare sa pună tara sa funcționeze și sa aibă un premier decent. Aleșii se vor scula în alegerile anticipate, nu vor alegerile locale și cele alegerile parlamentare sa fie în conformitate cu graficul Constituției. La audierile din Parlament se joaca cărțile politice și nu vor sa audieze un Guvern și guvernarea bipartidist,deoarece corpul politic este construit de executiv și de criterii de gen și egalității sanse. Partidele politice nu sunt importante și nu importa ceva ce reprezinta reprezentarea politica. Universul politic este produs, artificial politic se pate sa nu stabilească deloc ca președintele, el care ar trebuie sa gestioneze instabilitate politica, generează instabilitate politica cu propuneri de premier de doi lei.

Principiul partidelor politice au fost sa vina cu liderii politici cu teme expirate si nu cautand solutii adevarat la gravele probleme politice asupra problemelor financiare.

Klaus Iohannis, parea sa nu mai are haina de lider politic si doreste sa se pensioneze sau sa fuga din tara, nu doreste sa guverneze tara si de asta, nu exista democratiei reprezntativa si sa tolereze instabilitate politica interna. La nivelul gandirii politice, are probleme de lipsa de viziune, nu cauta solutii si dovedeste ca nu este un presedintele al Romaniei cu experineta de politician si de om de stat destul de matur.

Vorbeste cu lipsa zeama de ciorba si sens de instabilitate politica, in virtutea in care nu ai un guvern si ai un guvern plin de fantome ce nu au program de guvernare si treneaza in gol. Obiectivul PNL este generarea de alegerile antiicpate si sa nu cumva sa fie alegerile locale si alegerile legilative in anul 2020, corecte programate si promovarea turismului electoral cel mai bun start bun in politica liberara.

PSD nu are viizune, nu doreste construirea tarii, nu are programe moderne sociale, nu se ridica la asteptarile poprului, nu doreste sa vina la guveranre, are liderii politici care merita sa faca puscaria pentru cat de mult rau au facut Romaniei in cei 17 ani de guvernare. Modul cum se pretinde si se plieaza partidul care lupta impotriva PNL nu confirma ca este independent fata de toate partidele de dreapta. Mogolii din politica au un paravan si tavan sa duca presa de nasa, nu au bifat deloc nevoiea si remodenizarea partidului care se afla intr-0 criza politica de indentitate. Evoluarea PSD-ului in alegerile locale ar putea sa piarda destul de multe mandate de primar deoarece nu are poriect politic, care sa dea sens viitorului comunitatii. Unii sunt numiti la functii publice sa devina institutiile statului roman in mosii si afacerile lor de coruptiei si legalizarea coruptiei si sclaviei se vinde destul de bine ca in maganzile mari de pe marile bulevarduri publice. Se bate joc in plin de ROmania, ca nu exista partidele politice sa gandeasca si sa munceasca pe arena politica interna, pentru Romania noastra. PNL sa rupt in doua , de a oferi solutii viabile decente, nu are aplicare spre libertate si valori libere si colective, merge spre politica PSD . Nu exista deloc difernta politica intre PSD-PNL USR, decat numele partidelor politice si sigla si sloganurile de manipulare ordinare si mizerabile. Indivizii de la ei sa treaca la munca si sa nu mai fure si sa fie putorile si asistati sociali pe bani ai contribualului .

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro