DESPRE ACTUALA POLITICĂ

 

Anul 2014, a adus pe arena politică din zona tuturor partidelor politice, o stabilitate politică normală şi cu comunicare politică, dar care nu prea comunică şi cu economia reală, deoarece partidele politice de la guvernare, sunt cu fără programele de dezvoltare economică, pentru economia românilor, şi prevăd numai măsuri de austeritate din anul 2011, şi până ca modelul lor de guvernare prin anul curent. România nu are reforme economice la nivelul anului 2015. Economia românilor prevede cele mai mici venituri din clubul Uniunii Europene, pentru România.

Regimul partidelor de la guvernare şi foarte mult împotriva România, nu au venit pentru anul 2015, cu un ,,program de investitii,, şi de relansarea economică şi a ritmului de cresterii ocupării tinerilor pe piaţa muncii, având în vedere că Guvernul Ponta 4, a lăsat peste 10 milioane de persoane cu fără nici ,,sursă de venit,, şi românii cu drept de vot,  nu au locuri de muncă, şi nu produc nimic pentru România din cauza Guvernului şi nu din cauza oamenilor.

 

Modernizarea infrastructurii economice şi cu accent pe dezvoltarea tuturor resurselor umane, care sunt capitalul României, şi reconstruirii României, prin eliminarea măsurilor de austeritate, care trebuie să fie expresia lor politică actuală, trebuie eliminate din procesele guvernare, toate măsurile de austeritate, deoarece sunt modelul dor de guvernare ale tuturor baronilor de la partidele private din zona politică, care nu au programe şi proiecte de refacerea economiei prin relansarea creşterii economice şi ale nivelului de trai.

 

 

Reorganizarea cresterii economice şi prin care economia să producă locuri de muncă de bună calitate , şi sigure, prin reformele economice de lungă durată, prin sprijinirea mediului de afaceri şi prin politica guvernamentală, care să aducă proiecte şi banii europeni, pentru extinderea tuturor investiitiilor în zona infrastructurii economice, pentru abolirea crizelor financiare, care înseamnă locuri de muncă noi pentru românii.

 

Programul de guvernare ale actualului Guvern, şi care este monstră de guvernare în Parlament, nu este pentru anul 2015, cu mecanisme legislative şi cu accent pentru generarea de investitii sau mega proiecte regionale, pentru modernizarea cresterii economice şi al nivelului de trai.

 

Parlamentul nu trebuie să fie un zid al baronilor care au dosare penale, şi trebuie să fie cu un Plen care legiferează legii de bună calitate, la nivelul actului an şi de realitatea economică actuală, care acum  prevede numai milioane de probleme, care sunt ale politicienilor şi nu ale românilor, deoarece pentru românii au devenit un lux, să fie cu fără locuri de muncă şi au mai multă libertate din partea democratiei.

 

Partidele care sunt la guvernare şi în opozitie şi care sunt cu fără lipsă de difuzarea viziunilor economice şi sociale, de refacerea statului român, să fie mai moderne, trebuie să îşi dea demisia, de pe arena politică centrală, deoarece sunt partide de politică privată, şi care au probleme serioase cu legea.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Venituri zero ptr dezvoltare si crestere. Cluburi politice zero. Parteneri si Finantatori zero!Programe despre tineri sunt zero pentru incluziunii sociale. Comunicate de presa sunt! Investitii in cadrul infrastructura de transport si refacerea infrastructurii locale sunt zero. . Guvernele locale nu au fonduri europene din partea Guvernelor politice si omologate de Parlamentul . Guvernul al Comisiei Europene nu este expresia Guvernului PSD. Alegerile locale nu sunt peste 3 ani. Guvernul meu este inca vie si va guverna Romania. Partide noi trebuie sa fie in domeniul politic. Schimbarea legile electorale la baza firul ierbii ar trebui sa fie. Sunt milioane de probleme economice si sunt multe milioane de facut. De cumparat locuri noi de munca nu sunt. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea.