O NOUA LEGE FUNDAMENTALA ESTE CAZUL SA VINA LA CLASA POLITICA

Valoare politica si etica vetii politice, nu este nici pe departe noua sau Marea reforma politica, pentru  noua Lege fundamentala, fundamentat pe anumite drepturi si mai multa munca politica si din partea celor care sunt angajati prin alegerile democratice . Lipsa de calitate politica va aduce o nou constitutie mai lipsita de reprezentare.

 

In tribunalul penalilor si a bolnavilor de putere, remarca Vataful TV, care considera necesare intr-o serie de articole si care vor mai fi scrie, spre cum se face desemnarea unui noi legii fundamentale articol constitutional si care ar trebui sa ca unele dintre principiile fundamentale pentru transparenta domeniul public sa fie litera de lege.

Tribunalul partidelor penale , care revenidica Reforma constitutionala, pentru Coalitia pentru Familie, gen/m/f, ARE CA SCOP MODERNIZAREA Constitutiei din 2003, face ca sa exista dezbaterii serioase cu societatea civila.

Unele masuri sunt ridicole si nu privesc din noua realitatea politica si sociala de pe terne, limita nuamrului de parlamentari si reforma Cresteri economice ar trebuie sa fie un mediul social, pentru eliminarea separarea puterilor din jocurile politice. o REFORMA vida PENTRU Comisii de specialitate pe anumite domenii ar trebuie sa fie inceput deja.

Coalitia pentru Familie, doar apara anumite drepturi, si nu guverneaza pe principiul egaliatii de sanse si egalitatea de gen. Biserica Ortodoxa are misiunea sa aduca mai multa bunastare sociala, si sa nu mai faca politica la sistemului politic din Romania. Nu exista de loc o gandire sociala, asa acum in secoului 19, familia, era telefonul mobil al societatii si care era compusa dintr-o femeie si barbat, pentru reproducerea de copii. Procesele de desemnarea unui legii fundamentale ar trebuie sa fie modificata in legea fundamentala, dupa alegerile anticipate sau dupa alegerile parlamentare din 2020, deoarece in special viata politica si comportamentul boierilor penalii si elitele de la sistemul de sclaviei evaziunii fiscala, lasa urme severe.

Nu cred de loc ca foarte va fi o reforma de incredere mai ales ca nu avem de loc statul de drept sa guverneze pentru milioane de romani tot mai mult, iar lupta pentru coruptiei numita DNA 2, in 2018, nu mai este de increderea in politica si societatea civila, pentru ca sunt sistemul politic a schimbat cursul DNA pentru lupta impotriva marilor baroni si boieri de terenuri furate de la stat, peste noapte. Din noua, lege trebuie ca partidele politice chair toate sa nu numai mai primeasca miliarde de euro, din saracia romanilor, deoarece ei nu guverneaza si guverneaza pentru majoritatea romanilor, si pentru 10 la suta, care sunt penalii si care stabiliesc regurile comportamentului partidelor politice si elitele si marcenarii de tara.

www.ziarulviitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !