DEMAGOGIA DEMOCRATICA SI PRACTICI RASIALE

Acum patru ani, 4 milioane de romani au fost inscrisi in listele electorale teritoriale din 18 milioane de romani din state din Romania. Cifra de mai sus reprezinta 27 la suta din numarul total al romanilor cu drept de vot si cei 27 la suta sunt activi pentru a votat. Peste 63 de romanii sunt discriminati de catre toate partidele politice adica nu guverneaza pentru ai si fac numai avorturi intre ei. Ministerul de Justitiei se plange ca sunt prea multe avorturi comisie de toate partidele politice parlamentare ca este imposibil sa plice pedepse penale membrilor partidelor politice parlamnetare si ai comsiilor electorale .

Curtile penale refuza confirme actele de acuzare impotriva acestora membri. In Romania legile de discriminare politica sunt prea pasive si comsiile de specialitate ale Parlamnetului sunt politic numite in serviciul public. .

Asa functioneaza demmocratia romana, Nici amenintarea ca urmare penala, nici cea cu o actiune civila nu au vreu efect, in practica, pentru a asigura dreptul de vot ale romanilor este sa nu mai faca toate partidele politice avorturi in pragul alegerilor europene unde vor sa merga pentru 300 de politicienii sa reprezinte Romania la nivelul partidelor parlamentare europene si afiliate grupurile politice regionale. Nici nu mai exista 8 milioane de romani sa voteze pentru alegerile europene, peste 3 milioane de romani mai sunt membrii ai partidelor politice locale. Care a fost factura politica si comportamentul politicienilor si guvernantilor in atitudinii guvernului fate de cei care nu vin la vot pentru ca sunt discriminati, dupa reunificarea partidelor politice pentru alte interese si compromisuri politice.

Dupa alegeri, nu exista de loc egalitatea de sanse intre politicienii de opozitie si putere executiva, fie sub guvernare socialista si care distruge rasa umana, nu s-a dorit o republica democratica vreodata de la 30 de ani, de la cea mia dura schimbarea politica salbatica cu una extrem de nenoricta si care nu respecta de loc regurile democratiei. Cu ocazia alegerilor s-au inscris peste 20 de partide politice mari si mici si 7 candidadatii independenti care cica lupta mpotriva partidelor politice personale, adica Justitie, statul de drept ssi voturile romanilr au ramsa sa fie trimise in urna , iar statul de drept este unul care nu ofera prea multe deschierea ofetelor politice catinua asupra quo-ului comunitar.

Argumentul partidelor politice pentru politicii eruopene confirma ca nu prea mai sunt eleitele politice si liderii politici care sa ofere egalitatii de dreptrui in contextul eruopean si mai ales sa faca schimbari cu caractere social sau sa cerceteze probleme sociale.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro