LUPTA PENTRU PUTERE IN ROMANIA

In loc sa stea la guvernare si sa vada ce fac actorii instituțiilor de protecția ordinii publicii si ocrotirea drepturilor omului, sluga penalilor de lux si care nu are alta treaba, umbla cu cerșitul prin studiourile teleemisiunilor private. Cu tot efortul se duce mutlte lupte rele si de catre elitele politice intelectuale care au esit la rampa, in strada ,,patrioti”. ale Romaniei, care inca sunt departe de sincronizarea cu occidentul si sunt orientate spre proiecte politice mici si cu vara valoare intelectuala .

In ciuda tuturor neajunsurilor , milioane de romani pe buna dreptate, sunt mai săraci si meseria politicienilor sa fie populația tarii productiva de sărăcie lucie si multa sclavie moderna. Romania sub alegerilor de stat este prinsa in lovituri de Palate si care se dau in doua mari partide politice, pentru revendicarea de jocuri de puteri de o minoritate pentru putere totala multa si nu pentru Romania. Nu au de loc proiecte de tara, nu politic, de guvernare,. Romania este in căutarea de conducătorii si buni administratori de tara din cei 30 de ani care s-a scris in istoria tarii. Sa scoată pe milioane de romani din cele mai grele condiții inuman si condițiile propice pentru îndeplinirea ie-dealului national, un stat suveran, separarea puterilor in stat si un proces democratic.

Dreapta politica configurează si popularizarea agenda publica in tara in doua diviziuni alegerile prezidențiale, despre alegerea religiei in școlile de stat, si clasa politica pusa pe iz de scandal si lupte grele la ieșirea elitele politice si intelectuale ale tarii in cursa divanului autohton . In loc sa bata moneda si sa producția diplomatica leului greu, nebunul care se afla acum la circ de guvernare transforma toate instituțiile de stat, in campanie electorala pentru ordin politic , si pentru a reduce demnitatea si suveranitatea tarii. Nu avem o creșterii si dezvoltării ale nivelului de trai so pentru cresterea nivelului de trai, se vor tăia spatele de urgenta primire si banii de la dezvoltării si creșterea economica de tara.

Din punctul de vedere pentru salvarea nivelului de trai trebuie sa iese Romania din Uniunea Europeana, deoarece zero industrie grea si alegerile prezidențiale se vor discuta inca 5 ani ce va face Romania pe plan international. De la izbucnirea lovituri de stat intre partidele politice si un guvern venit pe usa din spate din Parlament, are un Guvern provizorie, nu o guvernare ilegitima si venita de la urne , altfel stânga politica ar putea vota împotriva guvernului meu, si pentru alt guvern din partea alegerilor democrtaice . Decidentilor politici nu mai trebuie sa stea cu mana întinsă si sa producă proiecte de tara vitale si așteptate de milioane de romani care inca pleca in număr record din aceasta tara din cauza războiului economic si sclaviei moderne pe piata muncii sanatatii.

www.ziarulviit.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro