DE PROSTI NU IMI ESTE FIRCA, SI DOAR CUM VOTEAZA LA ALEGERILE EUROPENE

Toate partidele politice noi si ruginite, putrezite, de multa politica slaba, cu liderii politice cu zero calitatii umane, si zero experinta politica dovedita, si devotament, trup si suflet, pentru patria lor tara, au multe studii superioare la scolile private de calitatea serviciilor de educatie si formare profesionala, si vin la noi in Romania in sistemul politic Romanesc sa prosteasca pe milioane de romani, ca au cele mai multe diplome, facute de numai in scolii private.

Politicienii cu studii la 5 ore si cu cu diplome false, tine Romania in saracie si dependenta in dependenta de acool . Economia romaniei duce pe naiba de nivelul de trai, iar pretul de petrol a urca la 2 euro pentru un litur. Guvernarea miniciunii si slaba alternativa si zero avand politica slaba si cu fara ajutoare politice serioase. Numai 8 milioane de romani au plecat cu totul din Romania si inca mai plecat alte milioane de romani din cauza lipsei de locuri de munca normale si decente. Salariile sunt tot mai mici si lipsa scoliile moderne, spitalele moderne si dotate cu aparatura de uultima ora, autostrazi, crese pentru copiii, centre de plasament pentru Bartani, si centre de plasamnte pentru copiii cu fara resurse financiare, de la bugetului de stat, duce la o situatie de precaritate si in conditiile demografice care sunt impotriva Romaniei.

Daca se vrea un Guvern nou si altceva de cat PSD, USMR si PRO mafia penalilor, atunci PNL si USR este obligat sa croieasca un Program de Guvernare si sa gestioneze slaba lipsei de masuri fiscale, de la lipsa reformei pe piata muncii, de la programelor speciale pentru tinerii si persoanele cu zero venturi, si recalcularea pensiilor pentru grupruile 1 si doi, si ajutoarelor sociale. Vorbim acum, despre cum ar trebui sa fie imaginea noului Guvern din partea alegerilor democratice si care sa aiba un draf si alte proiecte nationale pentru tara, o economie nationala, reforma agricola si decentralizarea economiei si cresterea economica, bazata pe cresterea numarului de noi locuri de munca de la firul ierbii.

Regimurile politice sunt de slaba calitate politica din partea PSD, PNL, aria de partide mici astfel incat partidele politice sa vina cu imbunatatirea nivelului de trai, si sa aduca statul roman sa intervina pe piata economiei , adica sa faca reforme sociale si capitalismul sa nu mai fie un pericol pentru securitatea romanilor si mai ales altele.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor