DE EXEMPLU CE AVEM LA GUVERNARE

 

Impozite mai mici deschide calea tuturor investitiilor de orice natura. Toate guvernele au promis drumuri, caii ferate, si iar acum guvernelor de marca PSD in 27 de ani, nu saluta in continuare de loc o refroma seroasa si au venit cu noi taxe si impozite impotriva  investitiilor locale si strategice sa nu permite investitii sa-si afirme cresterea IMM-uri si firme la made in Romania.  Atitudinea fata de cenzurarea activitatii economice prin lobby si privilegii la firme din afara tarii, este modul de guvernare cu care a guvernat toate partidele politice .

Capitalul strain suge tot profitul din salariile mici ale milioane de romani si consumul intern, unde in statele si orasele din Romania sunt imbracate de numai milioane de romani foarte saraci. Conform povara fiscala si politica cu care se legitimeaza in conform cu normele statului laic, a jucat cu noi taxe si impozite la firmele mici, iar companiile mari sa fie exonerate de controale si de taxele si impozitele  din bugetului de stat , insa infectate de o Guvernare cu fara viziune si capacitatea de guvernare pentru toate firmele mari si mici. Nu exista de loc stabilitate economica nu necesita viabilitatea unei afaceri pe criteriul de a nu face discriminare mare si mica, care politica guvernului se manifesta prin anexe la noi taxe si impozite.

Dar trebuie spus ca trebuie ca acesta Guvern prin noii poveri fiscale la petrol, energie si nu numai la mutarea contributiilor sociale si de sanatate in teritoriul angajatilor , este sa genereze multa evaziune fiscala si pe campul muncii. Retele de investitii private a pierdut teren sub guvernarii PSD si ALDE, investitiile sunt tot mai mici si astfel crearea de noi locuri de munca este un slogan electoral.

Cu alte drepturi, lipsa statului roman in economia si piata libera, aduce numai probleme economice tot mai mari, iar Companiile Straine declara ca ele nu creeaza de loc profit si nu au de ce sa plateasca taxele si impozitele ăpentru lucratorii.Incetinerea locurilor de munca astfel dezvoltarea lor si crearea de noi masuri fiscale asupra comabatere a somajului de doua cifre, vor ca companiile sa fie ele statul Roman, si mai ales forta de munca gratis.

Revolutia fiscala si pe noile reforme de distrugerea demnitati umane , este de faapt startul unor revolte care sa nasca conflicte de crize economice si lipsa totala de progres economic. Si cum nu a gasit Guvernul PSD  de loc investitorii straini de miliarde de euro, a inceput sa produca noi poveri fiscale, pentru solidaritatea economica asupra bugetului de stat.

Guvernul PSD minte ca Romania are cresterea economica mai mult de 5  la suta, deoarece nu exista de loc noi locuri de munca si rata somajului si cresterea saraciei alternativei de distrugerea rasei umane , este de astfel, un fir de promisiuni electorale confirmate in programul de guvernare.Partidele de la guvernarea din alegerilor parlamentare din anul 2016, in continuare face scandal fiscal  la guvernare si face mai mult zgomot de cat sa guverne potrivit programul politic de guvernare. Pentru PSD si ALDE nu exista de loc program de guvernare si mai degraba noi poveri fiscale asupra guvernului PSD si lipsa investitii publice in anul 2017. Nu avem politici publice care sa permita taxe si impozite mai mic.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !