DE EXEMPLU CE AVEM LA GUVERNARE

 

Impozite mai mici deschide calea tuturor investitiilor de orice natura. Toate guvernele au promis drumuri, caii ferate, si iar acum guvernelor de marca PSD in 27 de ani, nu saluta in continuare de loc o refroma seroasa si au venit cu noi taxe si impozite impotriva  investitiilor locale si strategice sa nu permite investitii sa-si afirme cresterea IMM-uri si firme la made in Romania.  Atitudinea fata de cenzurarea activitatii economice prin lobby si privilegii la firme din afara tarii, este modul de guvernare cu care a guvernat toate partidele politice .

Capitalul strain suge tot profitul din salariile mici ale milioane de romani si consumul intern, unde in statele si orasele din Romania sunt imbracate de numai milioane de romani foarte saraci. Conform povara fiscala si politica cu care se legitimeaza in conform cu normele statului laic, a jucat cu noi taxe si impozite la firmele mici, iar companiile mari sa fie exonerate de controale si de taxele si impozitele  din bugetului de stat , insa infectate de o Guvernare cu fara viziune si capacitatea de guvernare pentru toate firmele mari si mici. Nu exista de loc stabilitate economica nu necesita viabilitatea unei afaceri pe criteriul de a nu face discriminare mare si mica, care politica guvernului se manifesta prin anexe la noi taxe si impozite.

Dar trebuie spus ca trebuie ca acesta Guvern prin noii poveri fiscale la petrol, energie si nu numai la mutarea contributiilor sociale si de sanatate in teritoriul angajatilor , este sa genereze multa evaziune fiscala si pe campul muncii. Retele de investitii private a pierdut teren sub guvernarii PSD si ALDE, investitiile sunt tot mai mici si astfel crearea de noi locuri de munca este un slogan electoral.

Cu alte drepturi, lipsa statului roman in economia si piata libera, aduce numai probleme economice tot mai mari, iar Companiile Straine declara ca ele nu creeaza de loc profit si nu au de ce sa plateasca taxele si impozitele ăpentru lucratorii.Incetinerea locurilor de munca astfel dezvoltarea lor si crearea de noi masuri fiscale asupra comabatere a somajului de doua cifre, vor ca companiile sa fie ele statul Roman, si mai ales forta de munca gratis.

Revolutia fiscala si pe noile reforme de distrugerea demnitati umane , este de faapt startul unor revolte care sa nasca conflicte de crize economice si lipsa totala de progres economic. Si cum nu a gasit Guvernul PSD  de loc investitorii straini de miliarde de euro, a inceput sa produca noi poveri fiscale, pentru solidaritatea economica asupra bugetului de stat.

Guvernul PSD minte ca Romania are cresterea economica mai mult de 5  la suta, deoarece nu exista de loc noi locuri de munca si rata somajului si cresterea saraciei alternativei de distrugerea rasei umane , este de astfel, un fir de promisiuni electorale confirmate in programul de guvernare.Partidele de la guvernarea din alegerilor parlamentare din anul 2016, in continuare face scandal fiscal  la guvernare si face mai mult zgomot de cat sa guverne potrivit programul politic de guvernare. Pentru PSD si ALDE nu exista de loc program de guvernare si mai degraba noi poveri fiscale asupra guvernului PSD si lipsa investitii publice in anul 2017. Nu avem politici publice care sa permita taxe si impozite mai mic.

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!