DE CE ZIARULVIITOR.RO

 

Despre ziarulviitor.ro este un concept de presa scrisa , avand in vedere statutul pentru zona de comunicare prin mass-media  si cu o vechime de peste 3 ani de zile de activitate. Echipa ZViitor.ro, e formata din tinerii si care au servicii intelectuale in Uniunea Europeana.  Insa, rata ritmului de articole sunt difuzate in functii diverite si diversificate cat mai multe, cu accent pentru evenimente politice, economice si juridice, pentru apararea statului de drept. E nevoie sa fie un stat de drept sa fie in direct pentru o comunicare prin Statul Roman mai bine.

Cand in Romania a revenit la democratie de peste 100 de ani, a aparut idea de presa,  agentii de presa noi, acum sunt in variante moderne  online, ridicandu-se, astfel incat, la conceptul de websituri de stiri. Majoritatea agentiilor de presa din Romania, sunt guvernate din punctul de vedere  ale cresterii economice de  la cat joaca partidele politice, care se vede foarte bine si in slaba crestere a nivelului de tari.

 

Foarte greu, sa ai un ziar de scris articole la fara numar, mai ales  in presa scrisa si care produce agenda publica pentru toate partidele politice din aceasta tara. Cei care lucreaza in cadrul mass-media au cele mai mici venituri , dar munca lor este foarte grea si cu multe sacrificii din toate punctele de vedere. Nu prea sunt oameni cu vechime in presa, la tv-uri, si alte ziare, deoarece este munca platita foarte prost, se minte mult, iar politicienii de la partidele mari ii i-au de naivi  pe cei care lucreaza multe ore de munca pentru dezvoltarea presei scrise. Unele vedete de la cupitru, au relatat tot timpul cum sunt colegii lor de pe terne in pericol,  astfel munca oamenilor din presa prevede  multe ore de munca pentru reporterii de pe teren, care ei de fapt trimit de pe teren toate evenimentele politice si sociale pentru redactiile mari, care avea oameni saracina era sa verifice acuratetea articolelor de pe terne inainte sa fie publicate. Posturile TV nu pot lucra cu fara 45 la suta de programele tv cu fara  publicitate de orice gen ,deoarece ar fi intrat de mult timp in multe faliment.

Pentru partidele romane, obectivele lor sunt sa apara politicienii lor penalii cat mai  mult tot timpul pe sticla, cu fara prea multe realizari si activitate publica din partea celor care sunt cu venituri tot mai mici tot timpul. La unele posturi  TV, se practitca calitatea informatiilor de interes public,  si mai ales daca aceeasi indivizi,  fac afaceri de coruptie in slujba oamenilor cu celinetii din domeniul afacerilor financiare, insa sunt expresia celor care reprezinta clientela penalilor  in cadrul Parlamentului sau in Guvernului.  Regimul parlamentar, e regimul penalilor de toate interesele politice, ce nu ar trebuie sa faca ei legea penalilor in forma de guvernare in Parlament. Taxele si impozitele ar trebuie sa fie varitate  pentru agetiile de stirii si activitaii intelectuale, deoarece nu sunt furnizori de evaziunii fiscale, asa pretind multe firme straine  si producatoare tot timpul pe scara masiva de numai cresterea evaziunii fiscale.

 

Cititorul face astfel de analize la rece si cald succesive fata de partidele politice, dar cu o presa mai mica, care au prea  multe drepturi din partea tuturor  partidelor politice si  sunt pline de politicieni penalii. Astfel spus, modernizarea presei si oamenilor de presa, trebuie onorate din partea celor care sunt beneficiari de prestari servicii intelectuale si nu invers. Referitor la  oameni de afaceri si companii lor, au vandut idea ca in afacerile lor nu trebuie sa apara in presa, deoarece au ceva de ascuns tot timpul. Sunt firme cu capital romanesc, tot mai putine, ceea ce se declara ca nu se vrea o reforma a mediului de afaceri la zi  absolut de loc. O crestere economica ar putea fi mai reala, daca si oameni de afaceri sunt mai investitorii straini si infrastructura totala de investitiile direct si indirect, pentru a contribui la actul de modernizarea presi scrise si pentru a promova libertatea tuturor oamenilor.   Nu este nevoie de o crestere economica mai mica de cat 5 la suta, pentru ca agentiile de presa, sa poata adopta contracte de publicitate. Este nevoie si de o  crestere a nivelului de trai, astfel incat sa fie onorata  cresterea  economica moderna la timp,  si care sa produca noi locuri de munca in bine platite acolo unde este nevoie, si contracte de publicitate pentru agentiile de presa mici si mari sa fie pentru toata presa.

 

Din punctul de vedere al comportament social mai vii din partea oamenilor de afaceri, care sa vina la guvernarea oamenilor mai buni, si care sa comunice prin intermediu presei scrise si tv, prin afacerile total diferite si loiale . Nu cred ca ar fi mai benefic sa fie difuzate programul lor incorect si nu la tiimp si exclusiv expresia penalilor si in zona mediului de afaceri din Romania, prin reclame vandute la produsele tot mai ieftine si care nu au de loc un grad de transparenta economica.

Pentru domeniile in care au mai ramas si cu un grad de inalta calitate este nevoia de  presa online sa fie in lupta impotriva manipularii politice penale si combaterea actului de distrugere ale partidelor politice impotiva drepturilui la libera exprimare pe domeniul public mai ales. Asa dar, pentru mai multa libertate in comunicare si izvoare de resurse financiare, avem nevoie de cat mai multe agentii de stiri, posturile tv, si mai ales presa de specialitate, pentru dezvoltarea tuturor sectorale de comunicarii in masa asupra mass-media de pe teritoriul tarii noastre in conformitate cu legile existente. Noi sustinem o crestere economica cu peste 10 la suta din cresterea inbestitiilor directe si indirecte, astfel spus, sa vina milioane de locuri de munca in inalta calitate si durabile in special in mediul rural mai ales.

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro