DE CE VOR CONSTITUTIA LOR

Nu trebuie sa fie revizuita Constituția ROMÂNIEI deoarece Legea Fundamentala nu trebuie corectata pe limba penalilor de lux sau trădătorii de tara pentru ca nu au nicio responsabilitate pentru a modifica Constituția sa guverneze . A fost căderea regimului comunist în anul 1989, și acum tot comuniști sunt la guvernare și fac tot ce vor ei la puterii Executive. Care nu au tras de căruța nici un demers democratic și de stat de drept. Adoptarea statului de drept si investiții de naivitatea tinerilor și cu fără imaginație politica decenta , și sub puterea de guvernare locala electorala au transformat Statul Roman în proprietatea lor privata.

Legea fundamentala trebuie sa aducă ceva nou și o noua cutuma politica și , loialitatea constituționala și suveranității și democratizării economiei sociale , și mai bune locuri de munca și mai multe. Cadrul constituțional a fost operat de bolnavii de putere și corupției și sărăciei extrema, 30 de ani, nu au răspuns în fata niciun Tribunal Civil și Penal, de loc și mai ales aspirațiilor poporului Roman, care este rupt de realitatea Drepturilor Omului și expresii libertății de exprimare, iar politicienii penali sunt bine mersi la corzi de afaceri publice de corupție masiva și nu vor decât o România pentru mai multe lichele și tinichele penale . Orice presiune politica cu forța și care nu are un demers democratic și nu este racordat la valorile și tradițiile obștie, nu prevede ca sunt de acord milioane de romani cu golanii din Guvern și Parlamentul lor, care cozii de topoare, taie bine mersi pădurile și exploatării zăcămintele minerale și de aur și argint, din sub ternul tarii. România nu este un stat de drept, nu are o clasa politica moderna și sa își poată permite modernizarea clasei politice și Legii fundamentale, sa poată lucra la dezvoltarea clasei de mijloc. Astfel alegerile locale și parlamentare sunt  în anul 2020 și nu în anul 2019, care are mai buni candidați de cât actuala oferta politica expirata și cu partide politice pline de produse politice otrăvitoare și care nu au proiecte de tara.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro