DE CE TREBUIE SĂ FACEM MULT MAI MULT DECÂT BINE

Nu uita să te rogi în fiecare zi, pentru ca nici Dumnezeu nu uită să te trezească în fiecare dimineaţă, astfel încât trebuie să facem mult mai mult decât bine, pentru că nu dăm de la noi, deoarece faptele bune sunt credinţa noastră pe care Dumnezeu veghează la fiecare om.

Dacă poţi ajuta, atunci ajută. Dar dacă nu poţi face asta, cel puţin nu fă rău. Dacă este ucis pentru că este scriitor, asta se datorează cea mai clară de respect. Cel care stă la umbrela astăzi o face pentru că a plantat un copac cu multă timp în urmă.

 

Unii oameni apar în viată ta ca o binecuvântare din partea lui Dumnezeu. Alţii, ca o lecţie de viaţă. Dobândeşte  pacea şi milioane mari de oameni din jurul tău se vor mântui, pentru că credinţă omului nu are culoare şi nu are miros, deoarece toţi oamenii sunt egali sau copiii lui Dumnezeu, după faptele lor bune.

 

Sunt cele mai importante lucruri pe care sunt obligatorie că oamenii să le facă bine în fiecare zi, adică să iubim, să zâmbim, să ne rugăm şi să dăruim oamenilor tot ce este mai bun din viata noastră, deoarece fiecare faptă bună este pentru tine în fata lui Dumnezeu.

 

Nu intri după moarte, în împărăţia în care nu ai trăit încât de pe pământ. Lumea mi s-a dat pentru comunicare între noi, pentru a ne ajuta, prin ea, pe noi înşine.  Mai bine să locuieşti împreună cu vulturii decât cu cel lacom şi avid de putere.

Când cântă un creştin, pe pământ se duce o voce, dar în cer se vede o inimă. Nu uita să te rogi în fiecare zi. Pentru că nici Dumnezeu nu uită să te trezească în fiecare dimineaţă. Când nu hai putere şi nu mai ştii ce să faci în viată acţionează prin credintă. De la noi un gând cât mai bun, drumul vieţii prin credinţă de înaltă calitate şi pentru viata ta în continuare.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.