DE CE TACE PNL CARE DACA MAI ARE 15 LA SUTA

 

De ce tace PNL daca mai are 15 la suta, si nu este de loc pregatit sa vina la guvernare prin alegerile democratice directe. PSD de la 40 la suta la sub 10 la suta, acum la guvernare, care baronii penali isi permite sa isi schimbe Guvernele ,,zero,, tot mai mult, astfel oferind cea mai ridicata instabilitate politica si efectele economice sa vad in timp. Astfel de schimbari politice din partea protestele din starda, aduce noi partide politice la viitoarele alegerii electorale.

Opozitia acum este muta, trebuie sa creeze consens politic si noi proteste legale impotriva tuturor guvernelor de marca proprie PSD si ALDE. Toate masurile anuntate de clica de penalii din Programul de guvernare sunt nestatutare si nu sunt prin introducerea promisiunilor electorale la Programul de guvernare.

PNL este obligat de PSD sa genereze o solutie politica buna si sa nu mai profita de pe urmele protestele publice ale milioane de romani cu zero venituri si care nu sunt respectate  in domeniul demnitatea lor umana. Daca PNL vrea sa prea guvernarea tarii astfel incat sa fie o alternativa politica durabila inclusiv liderii ai PNL-ului trebuie sa lanseaze o noua majoritate parlamentara in cadrul Parlamentului, cu politicieni penalii din clasa lor politica.

 

Comportamentul liderii politici de talie mica politica acum la guvernarea, hotilor, vanzatorilor si creatorii de poveri fiscale, trebuie sa elimine guvernele care nu sunt create in mod direct de alegerile legislative. Romania acum la guvernare are un guvern ilegal si care este in afara legii si face si desface afacerile de politicilor publice in coruptia publica cu statul de drept.

Monstrele guvernamentale ale PSD-ului si alte lichelele prospera  infectie si periculoase, au tratat opozitia partidelor de dreapta, la un scor de 5 la suta, astfel reprezentarea lor in ciclul guvernamental si legislativ este nesemnificativ. Pentru schimbarea politica dreapta si valoroasa din punctul de vedere politic, trecerea PNL-ului prin reforme politice de toate felurile, prin schimbarea comportamentului politic al liderilor de partid, care nu au de loc viata publica in viata politica din Romania.

Opozitia confirma ca nu are de loc program de guvernare, nu este o alternativa impotriva Guvernului PSD, care lanseaza numai guverne de factura social-democartica, si astfel arata ca liderii PNL nu vor sa vina la guvernare, nu prin alegerile anticipate, si printr-o noua majoritate parlamentara democratica.

Nimeni din opozitie nu are capacitatea politica sa genereze proteste masive la adresa PSD-ului, astfel incat oferind din nou posibilitatea, regimului PSD sa se confirme din nou la guvernare tot timpul. Trebuie ca liderii PNL din opozitie sa devina lideri autentici cu carisma si sa creeze sistemul politic romanesc la preluarea puterii politice interne cu o patura de intelectuali si un partid politic cu plus valore politica intelectuala, pentru rezolvarea problemelor reale si severe ale tuturor romanilor.

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !