DE CE TACE PNL CARE DACA MAI ARE 15 LA SUTA

 

De ce tace PNL daca mai are 15 la suta, si nu este de loc pregatit sa vina la guvernare prin alegerile democratice directe. PSD de la 40 la suta la sub 10 la suta, acum la guvernare, care baronii penali isi permite sa isi schimbe Guvernele ,,zero,, tot mai mult, astfel oferind cea mai ridicata instabilitate politica si efectele economice sa vad in timp. Astfel de schimbari politice din partea protestele din starda, aduce noi partide politice la viitoarele alegerii electorale.

Opozitia acum este muta, trebuie sa creeze consens politic si noi proteste legale impotriva tuturor guvernelor de marca proprie PSD si ALDE. Toate masurile anuntate de clica de penalii din Programul de guvernare sunt nestatutare si nu sunt prin introducerea promisiunilor electorale la Programul de guvernare.

PNL este obligat de PSD sa genereze o solutie politica buna si sa nu mai profita de pe urmele protestele publice ale milioane de romani cu zero venituri si care nu sunt respectate  in domeniul demnitatea lor umana. Daca PNL vrea sa prea guvernarea tarii astfel incat sa fie o alternativa politica durabila inclusiv liderii ai PNL-ului trebuie sa lanseaze o noua majoritate parlamentara in cadrul Parlamentului, cu politicieni penalii din clasa lor politica.

 

Comportamentul liderii politici de talie mica politica acum la guvernarea, hotilor, vanzatorilor si creatorii de poveri fiscale, trebuie sa elimine guvernele care nu sunt create in mod direct de alegerile legislative. Romania acum la guvernare are un guvern ilegal si care este in afara legii si face si desface afacerile de politicilor publice in coruptia publica cu statul de drept.

Monstrele guvernamentale ale PSD-ului si alte lichelele prospera  infectie si periculoase, au tratat opozitia partidelor de dreapta, la un scor de 5 la suta, astfel reprezentarea lor in ciclul guvernamental si legislativ este nesemnificativ. Pentru schimbarea politica dreapta si valoroasa din punctul de vedere politic, trecerea PNL-ului prin reforme politice de toate felurile, prin schimbarea comportamentului politic al liderilor de partid, care nu au de loc viata publica in viata politica din Romania.

Opozitia confirma ca nu are de loc program de guvernare, nu este o alternativa impotriva Guvernului PSD, care lanseaza numai guverne de factura social-democartica, si astfel arata ca liderii PNL nu vor sa vina la guvernare, nu prin alegerile anticipate, si printr-o noua majoritate parlamentara democratica.

Nimeni din opozitie nu are capacitatea politica sa genereze proteste masive la adresa PSD-ului, astfel incat oferind din nou posibilitatea, regimului PSD sa se confirme din nou la guvernare tot timpul. Trebuie ca liderii PNL din opozitie sa devina lideri autentici cu carisma si sa creeze sistemul politic romanesc la preluarea puterii politice interne cu o patura de intelectuali si un partid politic cu plus valore politica intelectuala, pentru rezolvarea problemelor reale si severe ale tuturor romanilor.

 

 

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Sunt milioane de probleme economice si sociale , pentru combaterea saraciei lucie, saraciei curata-marginalizare este rezultatul excluziunii sociale ce sunt promovate la periferia Societatii civile. Justitaia sa fie buna trebuie sa fie corecta. Politicii publice durabile si structurale ,pentru modernizarea cailor ferate, ar trebuie sa fie unele dintre obiectivele tuturor guvernelor politice. Nu sunt de loc reforme pentru ocupare :crearea de locuri de munca, flexibilizarea pietei muncii, facilitati si scutieri fiscale acolo unde este cazul pentru angajatori. Democratia are nevoie insa de mecanisme speciale prin care sa se poata „certifica” legitimitatea. Statul de drept nu poate sa fie fara respectarea drepturile omului si cele globale. Incalcarea drepturilor la locuire in institutii fundamentale, pentru grupuri marginalizate nu ofera justitiei sociala. Drepturile omului sunt inalienabile, adica nu pot fi instrainate .Nicio persoana fizica si juridica nu poate incalca drepturile omului deoarece sunt expresia obligatiile fundamentale prevazute in drepturile sale sunt legitime de nicio persoana nu are dreptul sa priveze pe cineva de drepturi. Din partea drepturilor omului pretinde ca nicio persoana sa nu fie mai presus de lege. Comunitatea drepturile omului prevede pacea, securitate sociala, promovarea si modernizarea sistemului de valori si democratie. Protectia si dezvoltarea economica si sociala formulate de libertatea presei de orice entitate sociala. Sistemul juridic din Romania are nevoie sa fie un regim al valorilor si legile sunt respectate in raport cu toti cetatenii. Sunt multe de facut si nu se face nimic!