DE CE SUNT NUMĂR MIC DE OAMENII PRIN POLITICĂ

 

 

România prevede tot mai mic număr de oamenii prin cea mai slabă politică democratică din această ţară din Uniunea Europeană. Românii cu drept de vot, sunt tot la un număr mai mic prin procesele politice de pe scena politică românească. Astfel, politică de la guvernare, aduce cea mai slabă politică economică în viata Românie, pentru a reduce libertatea de gândire, libertatea economică  şi puterea mass-media, să fie politizată în toată România, care este cel mai mare obiectiv politic, şi este un caz foarte mare de lipsă de libertatea în mass-media, din partea guvernării PSD, cu fără programe şi proiecte de tara, fata de alte ţări din regiune, care prevede libertate mare pentru mass-media.

 

Potrivit, alegerilor prezidenţiale din anul cel mai mare al schimbării politice în bine sau în mai rău, sub 10 milioane de românii cu drept de vot, vor veni la procesul de extinderea alegerilor prezidenţiale, întrucât nu prevede astfel de politică bogată, pentru milioane mari de alegătorii, din partea rebuturilor politice, la nivelul de realitatea ordinii internaţionale şi mondiale, privind libertatea economică modernă şi implicarea milioanelor de românii în viata României.

 

În ceea ce priveşte programul de dezvoltare de politică de care are nevoie România din partea clasei politice, în continuare România pentru toţi romanii cu drept de vot, prevede de cele mai slabe obiective, anti populare, anti economice şi anti sociale prin reducerea de valorificarea potenţialului intelectual, care mai  pătrunde asupra tuturor românilor.

 

Deci, România are nevoie de înaltă politică economică şi modernizării şi democratizării creşterii economice, care să genereze milioane de noi locuri de muncă, a statului de drept şi a unei societăţii care să fie la umanizării nivelului de trai, deoarece aşa multă politică de slabă calitate, şi cu fără marele proiecte sau programe de tara, să săturat toată România care nu prevede viitor politic bun, pentru tinerii romanii, care sunt viitorul acestei ţării.

 

Programele de guvernare naţionale, pentru alegerile prezidenţiale din 2 şi 16 noiembrie 2014, nu prevede stabilitate economică de lungă durată şi nedeterminată, deoarece factorii politicii care se vrea să fie conducătorul tuturor romanilor, nu a lucrat niciodată la realitatea tuturor problemelor economice şi financiare, în perioada post-decembristă, şi din contra se văd că sunt liderii partidelor politice care sunt dezbinate şi nu au programe de ţara, asa cum minte nou-stop pe organele din cadrul mass-medei.

 

 

Este nevoie de multă muncă politică, prin programe mari privind dezvoltarea şi modernizării democratice în România, din partea politicienilor românii, pentru combaterea sclavii severe, prin generarea de locuri de muncă de înaltă calitate şi bine plătite, astfel încât clientela politică cu partidele private de la guvernare, să fie nimeni în viata publică sau să nu mai fie cu majoritate parlamentară în cadrul Parlamentului, pentru a creea cel mai copt şi corupt Guvern din clubul Uniunii Europene, împotriva României.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

No announcement available or all announcement expired. Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !