DE CE SUNT AŞA DE MARI CELE MAI NOI ALEGERI

25 mai 2014, este ziua decisivă pentru viitorul politic al României, tocmai de aceea este foarte important că numărul alegătorilor la urne, să fie în număr tot mai mare, pentru democratizarea alegerilor europene pe arena politică europeană din Romania.

 

Uniunea Europeană are în continuare nevoie mare de politicieni noi care să acţioneze în favoarea beneficiarilor, a celor care au în prezent, cele mai mici venituri şi cu fără locuri de muncă în continuare, care se confruntă tot mai mult cu cea mai mare sărăciei severă şi corupţiei masivă.

 

România trebuie să fie cu altă viziune politică de înaltă calitate şi cu reabilitarea fortelor politice, pentru ca să nu mai fie politicieni care să afecteze viaţa romanilor, prin actuala politică de măsuri de austeritate în continuare, care nu pleacă din viaţa romanilor.

 

Campania electorală pentru cele mai mari schimbării politice, trebuie să fie cu dezbaterii politice şi cu program politic, privind dezvoltarea şi modernizarea politică mai democratică, din partea tuturor forţelor politice, astfel ca majoritatea dintre romanii să fie la procesul electoral, prin alegerea ofertelor politice, după puterea lor politică.

 

Programele politice de pe actuala arena politică europeană, acum prevede modernizarea unei noi dezbaterii politice din partea stângii europene, care va fi anul victoriei în toată Europa şi anul schimbării politice în România. Anul Victoriei !.. Partidele de centru-stânga, au o alternativă politică pro-democratică, la partidele pro-europene de centru-dreapta, care a produs beneficii mari în rândul oamenilor de afaceri şi cu cele mai mari venituri, care nu erau pentru combaterea sărăciei şi sclaviei moderne în continuare.

Politica romanilor este tot mai importantă şi va fi foarte ridicată, dacă şi numai dacă romanii cu drept de vot, vor veni la urne, pentru o alternativă pur democratică, care să fie cu reducerea poverii fiscale şi cu ritmul creşterii de noi oferte de muncă în Sectorul economic, pentru toţi românii care sunt ai României.

 

România va fi mai democratică şi cu putere politică foarte mare, dacă românii sunt mai activi la procesul de modernizarea alegerilor europene, pentru ca clientela politică de la partidele private, să fie la un nivel politic mai mic de cât în trecut. Romanii vor fi mai romanii, prin fruntea cât mai sus, la alegerile europene, astfel ca rebuturile politice să nu mai fie persoane publice şi care să facă Romania de ruşine, dacă românii vor vota, după puterea lor politică în număr foarte mare, va fi mai bine în toată România.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro