DE CE ? PENTRU CINE A SEMNAT, CARE SUNT MOTIVELE DE CE SEMNAT?

EXCLUSIV: TREI PROTOCOALE GIRATE DE T.TOADER

Cristi Danileț – judecător
„Dacă protocoalele ar fi nefirești în statul de drept, mă întreb cum de domnul Toader a semnat așa ceva sau obligă judecătorii să respecte așa ceva. Habar nu am. Eu nu sunt filosof.”Ca in organizatiile MAFIOTE. Un consilier judetean PSD ii pupa MANA sefului de partid.

O critica foarte mare asupra luptei anticoruptiei din Romania care se manifesta de fapt, pentru noi clinetii ai partidului de guvernamant, deoarece a crescut cu peste 45 la suta, coruptia publica prin proiectele de investitii publice. Desi multi fac spume la guvernare ca nu pot fura mai mult si pentru ca a distrus acesta tara , ei se revendica in piata publica si cu salarii de mii de euro, munca putina, si ne producativa, si numai lenesi, care au capusat toate marele proiecte ale tarii. Democratii, vor voturi, iar penalii politicienii mai vor alte voturi ieftine si munca ieftina calificata pe piata muncii din Romania.

 

WWW.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor