DE CE NU PLEACA GUVERNUL PSD SI ALDE DE LA GUVERNARE??

In continuare, nu avem egalițatii de șanse la alegerile europene, lipsa de paritatea de gen în contextul alegerilor europene se manifesta zero, astfel încât partidele politice care vor numai penalii lor sa își pună amprenta și birocratia lor politica, vor o noua clasa politica mai unsa și plina de elite politice ale fondului penalilor de lux. Clasa politica lui PNL SI USR, despre votul din Senat a fost pentru stabilitate politica în cazul lui Tăriceanu. O dovada în plus ca avem partide politice moderne, alegerile europene a votat pentru ca Guvernul PSD sa ramana pe caii mari la guvernare și nu în afara legii. Este o lovitura extrem de buna, pentru liderii PNL SI PNL, SI USR, c A nu pot pune mana pe toată puterea politica administrativa locala și teritoriala.

Alegerile europene, a fost un esec  mare pentru ca asa a vrut majorității parlamentare ale PSD-ALDE și alte partide sa nu vina PNL și alte partide la guvernare.

PNL nu a vrut alegerile anticipate, pentru ca știe ca nu are cum sa tina și sa pună mana pe toată puterea legislativa și executiva din România. PSD și ALDE a făcut mult râu romanilor cu drept de vot, și de asta a votat un vot la proteste solid asupra abuzurilor grave și care încalcă demnitatea și libertăților umane.Toate partidele sunt mai preșu de lege, nu exista diferența intre PNL și PSD, tot au lipsa de valorile  și principii, ei au liderii politici care contează și votează legii în numele clientelei politice meschine.

Lovitura care a dat peste bot pentru PNL SI USR, care striga jos penalii care ei sunt mai penalii și au contracte profitabile cu guvernele PSD-ului și alde din toată târa. Guvernele PSD, nu a făcut nimic pentru mine, mai grav își bate joc de viata mea, dar de dovada ca nu am votat o haita de porcii și vite care încalcă în mod repetat voința poporului rpin guvernanta a poporului în curs. Anchetele penale sunt de fapt la cursul valutar și partidele politice au făcut legii ordinare sa echivaleze împiedicarea tuturor legilor penale,care e o sfidare majora și care cere modificarea Constituției.

Ultimele date și știri, au arătat cât de slabi și ca nu au de loc liderii politici sa fabrice o guvernare, este o dobânda de resucitare pentru PNL SI USR, care nu vor veni la guvernare nici după alegerile parlamentare din . Tăriceanu a fost prea jos cu elitele lor politice, au ras și a lăsat de loc ca romanii sa nu mai sfideze referendum și sa protesteze la contra amnistiei și grațieri și guvernarea prin puterea executiva. PSD-ALDE, vor reveni la peste 50 la suta, dacă nu își mai bat milioane de voturi și vor crea condiții de viata mai bune și decente și transparenta politicilor publice.

PNL SI USR nu a înțeles ca nu poate da asa de ușor Guvernul PSD, și alde, fiind o lovitura cu foarte multe procente în zona celor de la PSD. În acest context sunt foarte mult dosare de corupției și 33 la suta dintre politicienii au probleme serioase cu legea. Este clar ca alegerile europene asa cum au venit asa au plecat și la putere a rămas pe fata actualei putere. Clar ca PNL SI USR, nu poate de loc sa dea Guvernele PSD, iar romanii au uitat de bătălia dintre alegerile europene și alegerile de stat în anul 2019. Vor fii multi candidații cu puncte electorale serioase și vor trage în jos oferta electorala a PNL-ului.

PNL nu a muncit de loc la alegerile europene și USR, societatea civila și jurnaliștii trebuia sa fie candidații și membrii în Parlamentul European.Ceai care sunt din partea partidelor politice în Parlamentul European, nu vor munci și vor crea iluzia si nu vor lucra și nu vor atrage fonduri europene, drept dovada alegerile europene. Nu voi face parte din partea celor care au grija de grijania mați, și de animalele penale, în viata publica. Corupția nu este un Program de guvernare, și este o lozinca și apanajul penalilor și celor care au contracte de miliarde de erou cu bugetele locale și fac trafic de influenta în forma calificata.

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.