DE CE NU ESTE RAPORTUL MCV ASA DE BUN PENTRU ACTIVITATEA LEGILOR JUSTITIEI

 

Raportul MCV nu avanseaza de loc pentru guvernare in sistemul Judiciar la legile Codul Penal SI Cel de Procesul actelor si avize ale legilor de statul de drept . Romania nu are egalitatea de sanse si tratament egal privind Romania care va fii  un atac dur, dupa ce au fost modificate foarte multe legii intr-un timp foarte mic, ce nu sunt in raportul de legalitate juridica . Comisia Europeana si ONU, privind noile legii ce au fost modificate nu pentru eradicarii coruptiei publice ce a facut lovituri de stat la foarte multe proiecte de legii ale puterii legislativ care nu lasa sistemul judiciar sa fie un sistem de servicii publice sa ofere mai buna organizarea statul de drept ce a fost modelat de creatorii penalii sa distruga si sa loveasca la adresa tuturor drepturile omului si  mai ales celor politice.

Romania are peste 4 milioane de dosare penale pe rol ce sunt puse in pericol. Inaltul Comisariat pe Drepturile fundamentale a cerut Guvernului sa nu mai modifice legile sistemul juridic ce sunt extrem de sensibile si care nu respecta demnitatea omului, si echitate la procese echitabile si transparente. Au fost foarte multe schimbari aduse la legile justitiei ce nu implementeaza ordinea mondiala pentru egalitatea de sexe si mai ales de cand a venit o majoritate parlamentara confortabila, ce aduce numai probleme grave si impedica ca Noul Cod Penal si SA pun in aplicare si sa  legifereze dreptul la viata personala si ce se afla pus acum in pericol privind intimitatea si abuzuri destul de grave la mii de proces ce sunt impotriva Drepturile Omului de la CEDO .

Desemnarea unor mecanisme de verificare si transparenta publica pentru legile Justitiei si mai ales ca statul de drept sa nu mai fie politizat de catre guverne de la guvernare, si implementarii legilor Justitiei la tratament egal si obtinerea de foloase materiale si deturnarea statului de drept in curtea partidelor politice, ar implementa iar alte noi avize si directive din partea forurilor internationale. Modificarile pentru Codului Penal si a Codului de Procedura Civila nu se ancheteaza de catre guvernele cu durate politica mica, avand in vedere la Bucurestii, politicienii si majoritatea parlamentara este destul de mare de peste 60 la suta.

Statul de drept nu este impotriva Coruptiei publice si infractorilor si este asumarea ca legile Justitiei sa fie direct aprobat de Parlament, si nici de acum prin Guvern.

 

Cu o politica salabatica, si lipsita de consens si mai ales care schimbarile sunt axate pe lipsa de calitate anti-coruptie si cu fara avize de la CSM este in procedura de insolventa si care procurorii si judecatorii ar deveni mai usor sa devina un instrument politica de coabitare si nu se mai face nimic in zona statului de drept si mai ales la rapoartele de tara pentru a exista separarea puterilor untr-un stat democratic. Toate bombele penale asupra procesului judiciar si buna functionare a corupului de experti, ar reduce grav si nu mai exista obligativitatea, si mai ales consultativ, cum se petrece acum in acest moment pentru reducerea satului de drept si mai ales ca dreptruile omului de fiecare zi sa fie puse mai usor la marea indoiala. ONU mai arata ca Romania a pierdut peste 8 milioane de romani de la aderarea la Uniunea Europeana si nu mai indeplinit functia ca statul roman sa faca oferire si oferte pentru ca statul roman sa garanteze in prima procedura disponibilitatea si egalitatii si expresei libertatilor de exprimare asupra opiniei publice.

www.ziarulviitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !