DE CE NU ARE MILIOANE DE VOTURI IN CONTINUARE

De ce nu are milioane de voturi acum Pentru Guvernul PSD care isi bate joc de milioane de voturi de pe listele electorale. Cel mai bun guvern votat de numai 1 milione de romani, iar cel mai rau guvern votat de peste 12 milioane de romani. Guvernul PSD prin actula majoritatea parlamentara nu este de utilitate publica. De la 100 de ani, de al crearea statului democratic , fericirea democratica consta inca nu exploateaza toate resursele politice. Sub numai 30 de ani, care nu este de loc important pentru viata politica din lumea politica continnua, care se buncura de numai cele mai slabe calificari politice, dupa ce lumea voteaza pentru un mic si o bere ieftina si sa nu avem prea mare guvern sa faca scoli, spitale regionale si mai ales modernizarea fortei de ocuparea muncii. Este Romania pentru ea, au fost la varful puterii politice pentru 1989 si de la lovitura de stat, toate trompetele penale si care sunt azi mai marii conducatorii ai loviturile sociale de stat.

 

Partidul de guveramnat a recalmat Romania la CEDO ca guverneaza foarte bine, dar judecatorii ai Comunitatilor Europene nu vad de loc rezultate de cand s-a instalat cel mai penal guvern la butoanele tarii. Antifonul democartiei penale , care a umilit foarte rau o societate mare si care azi nu mai are de loc sindicate si o societate civila, sa fie patronata astfel sa respecte din  drepturile omului de la CEDO. Educatia si santatea publica nu mai are de loc banii pentru a oferi prestari de servicii de inalta calitate si sigure si durabile. In fiecare zi de zi, milioane de medici si profesori in special cei mai tineri isi cauta un alt loc de munca mai sigur pe piata comunitara european, insa in Romania se lucreaza doar la zona pilelor.

In aceea univers, Guvernul nu aduce nimic bun din Votrul pentru GUVERN pentru programul de guvernare, prevede o data milioane de kilometri de drumuri europene si mai ales acces gratuit la serviciilor sociale pentru grupurile de persoane care sunt discriminate pe lipsa de dezvoltarea si ocuparea fortei de munca in contextul egaliatii de sanse si respectarea drepturilor omului la zi. Sub Guvernul cel mai bogat la parlamentarii si ministri ai dosarelor penale pentru afacerile dubioase si evaziunii fiscale cu proiectele publice, au crescut in schimb contributiile, poverile fiscale si cresterea economica este data din cel mai mare numar de taxe si impozite . Milioane de salarii sunt sub 200 de euro, care Guvernul PSD si ALDE guverneaza doar pentru clienteala lor astfel incat sa fie o crestere de 200 de euro pentru salariile si pensiile pena in 2050.

Economia penalilor din Romania si cica cel mai bun program de guvernare care se afla la optimizare politica, a crescut foarte mult cresterea preturilor si economia tarii este doar din vanzarea de penalii de lux la guvernele lor personalizate. Avem, cea mai mare infaltiei care topeste toata cresterea economica din cele mai mici venituri din lume la peste 30 de milioane de romani.

. Exodul populației este dramatic, 9 români în fiecare oră aleg să-și încheie socotelile cu țara care nu le oferă niciun viitor. România pierde anual un echivalent mediu al unui oraș cât Slatina sau Tulcea, în jur de 70.000 de oameni. Anul trecut, 85000 de oameni au plecat din România. Dacă ar fi rămas, în economie ar fi intrat mai mult cu cel puțin o jumătate de milliard de euro. In fiecare zi un din 9 romani pleca din Romania definitiv. Legile justitiei , sunt croite de legiuitori cu faptele penale la guvernele lor fantome si care nu apara de loc apararea statului de drept si face tot timpul jocul celor care aduna sacii de miliarde de euro, in sediile partidelor de azi de la guvernarea lor. Sunt multi infractorii in toate partidele politice si care nu respecta de loc milioane de romani, daca sa devina sclavii cu contracte de munca la baronii economiei penale si parlamentarii de lux, cu venituri din afacerile de coruptiei economice publice. Populatia romaniei este foarte imbatrinita periculos, si nu se creeaza de loc alternative sociale si instrumente legislative astfel incat sa fie miliaone de locuri de munca la preturi de peste 500 de euro, si case sociale pentru cei care au nevoie de ajutor din partea tuturor oamenilor. Tot felul de bolii cronice sunt venite o data cu cel mai slab Guvern din lume, care inca a redus ca mame tinere sa livreze copiii pentru a platii pensiile celor care un muncit in trecut. Bolnavii penalii de la guvernarea lor penala si care a distrus statutul roman, in  numai 30 de ani, au cancerizat toate institutiile publice si cancerul penalilor nu dispare de loc in viata politica de zi. Toti politicienii sunt mai penalii de cat alti, nu exista de loc o alternativa politica buna, iar guvernul psd-si alte partide private, isi permite sa amaneteze viitorul Romaniei, pentru cele mai mici pensii si salarii , iar se imprumuta pentru 2018, cu peste 89 de miliarde de euro. Nu se vrea sa existe curente de opinii creative si care sa conteze la bunul mers al Romaniei. Sporul natural este negative. In anul 2017, productivitatea natalitatii era la nivelul national de sub 20.000 de copiii si morti de peste 50.000 . Nu sunt de loc investitii publice si din Romania au plecat peste 7 milioane de romani, plus copiii, la munca in cadrul Uniunii Europene, unde sunt milioane de locuri de munca atractive si exista liberarizarea pieteide  fortei de munca pentru angajatori.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.