DE CE ESTE NEVOIE

 

România are foarte multe partide politice pe arena politică națională, care nu sunt de loc loiale cu poporul român, de asta e nevoie de noi formațiuni politice, și care să fie cu liderii politici și care nu sunt cu dosare penale, pentru un nou sulf democratic la alegerile generale din anul viitor. România nu are partide politice de încredere pentru milioane de romani, deoarece România a trecut de foarte mult timp, la multă suferință și la distrugerea poporului român, fiind astfel o masa mare de politicieni ai puterii executivă și cea legislativă, care stau la coadă la DNA, pentru afacerile lor de miliarde de euro, cu statul Român, și distrugerea puterii economice și protecția socială care nu mai există de loc.

Referitor la capacitatea în care se face politica de stat este tot mai redusă și de asta sunt milioane de persoane care nu au nicio sursă de venit și care muncesc în afara țării. România are nevoie de noi actorii politici care să facă politică de stat prin adevăr și libertate democratică, și pentru a-și recăștiga demnitatea, și valorile de bază de la rădăcinile firului ierbii ai culturii românești.

Având numai monstre politice tot mai expirate și care nu sunt în realitatea economică și politică de azi, adică guvernul PSD, și plin de penali cu numar mare de dosare penale pentru afaceri de corupției în continuare, se află sub ocupația, penalilor și mercenarilor de țara, care nu produc nimic și numai fac acte de corupției și sunt tot mai mult împotriva comisiilor de judecată, care guvernează la combaterea corupției politice și sclaviei de multiple severe. De 25 de ani, nu sa făcut lucruri importante din toate punctele de vedere politice și economice și socio-umane, având un sistem politic foarte dăunător asupra poporului român în tot mai mult rău.

Țara noastră, pentru alegerile generale din anul 2016, trebuie să fie cu partide politice noi, liderii politici noi, să meargă spre drumul modernizării infrastructurii politice și asupra tuturor partidelor politice și parlamentare. E nevoie de afaceri politice interne cu milioane de viziuni, pentru noi afaceri de politică externe, care să schimbe imaginea țării spre marile democrații ai lumii.

Politica guvernului PSD, pentru guvernare de azi, se manifestă tot cu mai lipsă de soluții de guvernare în toate domeniile ale statului Român, astfel încât se vede câți penali, au la guvernare și în aceste partide private, și care înseamnă actuala majoritate parlamentară, nu pentru că au un program de guvernare și pentru că programul lor de guvernare, prevede  noi penali și care își bate joc de poporul român, prin lipsă de investiții private și publice zero , locuri de muncă zero , reducerea fondurilor europene care sunt pe zero în anul 2015.

România are mai multă putere de cât partidele private în guvernarea ciolanelor de lux, și guvernarea poverilor fiscale, deoarece crede în poporul român, să vină cu altfel de politică rezonabilă și cu multe rezultate și zero vorbe, cum se vinde astazi  pe arena politică internă, matricea de penali și mercenarii din sub guvernul PSD, ALDE și alte partide de doi lei. Clasa politică nu e guvernul PSD, și care este plină de penali, și sunt românii care au suveranitate totală la urne de la viitoarele alegeri naționale din anul care vine.

ZiarulViiotr.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Ludovic Orban. Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro