DE CE ECONOMIA NU ARE PUTERE ŞI ESTE IN JOS

 

Procesele economice în anul 2015, nu prevede putere economică de înaltă calitate, deoarece Guvernul al partidelor de la guvernare, nu prevede pentru România programe de investitii, adică proiecte şi planuri de reabilitarea cresterii economice şi al nivelului de trai. Guvernul care nu comunică cu Parlamentul privind probleme mari din zona economică şi socială, prevede o noua recesiune economică din partea guvernului care nu are Program de guvernare prin dezvoltarea economică şi generarea de locuri de muncă.

 

Cresterea economică este tot mai slabă în România, numai din cauza că nu sunt elite politice şi economice, care să gestioneze problemele fundamentale din cadrul infrastructurii economice şi sociale, care guvernul nu prevede în anul 2015, program de guvernare de modificarea şi modernizarea cresterii economice prin muncă tuturor românilor şi apelează la cresterea evaziunii fiscale şi multă sclavie severă, prin lipsa totală de oferte de muncă de care sunt nevoie prin toată România.

 

Cele mai importante date economice şi sociale, referitor la guvernarea şi politică de la guvernarea cu nimic bun pentru mediul de afaceri, în mediul rural şi urban, confirmă scăderea nivelului de trai cu peste 45 la şută, şi cresterea ratei inflatiei cu 5 procente. Evaziunea şi guvernarea la negru, din partea Guvernului de centru-stânga(PSD), cu fară valoare politică, arată că rata de crestere şi ritmul de generarea de noi locuri de muncă mai bune şi reale, nu sunt programate să vină, pe piata muncii, deoarece cererea este tot mai mare decât oferta de muncă care prevede numai locuri de muncă la negru, cu fara plata asigurarilor sociale.

 

 

Progresul economic nu prevede crestere economică, deoarece nu e progres politic la guvernare economică, pentru ca guvernul tuturor partidelor private, nu se angajează să lucreze în anul 2015, pentru reformele politice şi în schimarea economiei către noi cresterii economice, şi care să producă locuri de muncă la realitatea actuală în România împotriva corupţiei şi sărăciei lucie.

 

Guvernul Ponta 4, nu garantează pentru un mediul de afaceri, echitabil, şi normal din punctul de vedere economic şi social, având în vedere că guvernul lucrează împotriva sectorul privat, prin a fi cel mai mare producator de poverii fiscale, prin reducerea tuturor investitiilor, astfel încât firmele mici, sunt în cădere masivă,  pe piata economică, prin cresterea somajului în zona tinerilor români, care reprezintă c’am 40 la sută, şi care sunt în afara muncii şi învătamântului.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Drepturilor Omului-CEDO Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !