DE CE COPII DEVIN O SURSA DE VENIT PENTRU ADULTI

De ce nu ii intereseaza zecile de mii de copiii abandonati si tratati cumplit de stat? De ce nu ii intereseaza violenta domestica – inclusiv violuri si batai? Copiii care nu au ce manca? Copiii care abandoneaza scoala? Fetele minore care raman insarcinate? Stam cel mai rau – din toate tarile Europene – exact la problemele astea”

Foarte multa lumea vor ca copii sa devin o sursa de venit sigura si profitabila. Mai mari ocrototorii ai proectitiei copului nu exista. In tribunalele din Romania erau copiii dati spre adoptiei internationale la mii de euro. Acum, legii adoptiei este modificata din nou s i adevenit o sursa politica de interes.

Foarta multa lume si-a aratat furia zilele astea. Au sarit in sus, agresiv, impotriva marsurilor Pride sau impotriva “strainilor” care ne fura copiii. Ii numesc pe altii animale si incita la ura, justificand ca ei de fapt ne apara familia, traditiile, credinta.

Mai mari ipocriti nu exista. De ce nu ii intereseaza zecile de mii de copiii abandonati si tratati cumplit de stat? De ce nu ii intereseaza violenta domestica – inclusiv violuri si batai? Copiii care nu au ce manca? Copiii care abandoneaza scoala? Fetele minore care raman insarcinate? Stam cel mai rau – din toate tarile Europene – exact la problemele astea. Probleme de familie, familie “traditionala”, da? Nici parlametarii , primarii si functionari publici, nici CpF si nici ultra-conservatorii lideri de opinie nu spun nimic.

Ce se intampla de fapt? Ei vor doar un singur lucru, desi poate nu isi dau seama constient. Care nu are legatura cu LGBT sau alte teme. Are legatura cu libertatea individuala si respectul fata de om, oricine ar fi el. Ei vor doar control – al statului, al bisericii si, in final, al stapanului “familiei” care poate face ce vrea el cu femeile si copiii din casa lui. Problema lor este ca asa ceva este impotriva legii, impotriva regulilor si legilor Europene si impotriva vointei majoritatii oamenilor.

www.ziarulviitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor