DE CE AVEM UN GUVERN CARE CHELTUIE MILIARDE DE EURO

 

Guvernul PSD-alde, DE cand a aterizat la guvernare, nu a facut de cat ca rata datoriilor extrene ale Romaniei, sa urce la peste 16 miliarde de euro, pe unele promisiuni electorale, care conduce milioane de romani la cele mai mari datorii externe . Rata de 16 miliarde de euro pe an Guvernul mafiei politice amenita pe liderul drepturilor politice si care atacă  impotriva boarfele politice de azi la conducerea tarii asa stie sa conduca prin cele mai slab program de guvernare. Unele elite penale, ar baga milioane de romanii la cele mai mari datorii si pentru cele mai mici venituri. Guvernul PSD/ALDE, nu are de loc un Program de guvernare pentru relansarea cresteri economice  si in ceea ce priveste comertul cu lumea europeana.

Intre timp, tensiunile din jurul Guvernului ale coalitiei ar putea sa fie tot mai multe, din activitatea guvernului sa mai protesteze si sa se manifeste cu multe abuzuri calificate ale organele statului de drept. Pentru guvernul de doi le la guvernele lor, se va alatura coalitiei impotriva tarii, daca ALDE daca va mai incerca sa fie sus deasupra PSD-ului sa blocheze unele proiecte din cadrul Parlamentului si Guvern. Milioane de romani au votat un Guvern sa guverneze, prezentul Guvern al clanurile politice politice si infecte, au creat numai locuri de munca pentru clinetii si copiii politicienilor penali cu mari probleme asupra grave afaceri de coruptie cu statul romîn la contractele publice.

 

Guvernarea PSD si ALDE trebuie sa creasca veniturile romanilor dupa ce au privatizat si au vandut miliarde de euro la slugile lor penale. Cum a ajuns sa plateasca milioane de cosumatorii numai facturi mari de la zi la zi, dupa lipsa de  pregatire si viziunea politica din partea celor care nu vor sa lucreze in serviciul public. Promisiunile electorale au devenit virale pe internet sub sloganul la mai multa muie PSD? din partea romanilor cu zero venituri si care au credite la bancii si care ii exploateaza la maxim sclavia penalilor.

Lipsa de guvern pentru guvernare pentru cele mai mari crize sociale si crize economice sunt incluse in meniul de guvernare de azi. O factura se plateste in valuta si in timp ce preturile sunt in lei.

Nu exista curente politice serioase se clatina guverne, se cere alte guvern si cu proiecte de tara si care chiar sa faca fata pentru o crestere economica serioasa si care sa conduca  lanoi locuri de munca si sa ia masuri viabile in zona celor care sunt la periferia Uniunii Europene.

Executivul penalilor si cozii de topoare, au creat numai decizii si crize politice, la fara numar, iar toate masurile fiscale sunt mai putine importante, pentru ca, cursul valutar este la peste 5 lei pentru un euro.

Mancare, este tot mai scumpa. facturile sunt tot mai scumpe. Pretul la combustibil si petrol a crescut de peste 100 de ori, in numai 2018. Cu un regim politic tot mai plin pentru guvernare care nu functioneza la cresterea  economica si consilierea programului politic,astfel sunt cele mai mici cresteri de pensii si salarii din Uniunea Europena.

 

Pe piata muncii din Romania se cere numai munca ieftina si de ce pleca toti tinerii din Romania, din cauza exclusiv al Guvernatilor care nu lucreaza pentru modernizarea si creieri cadrului legislativ actual, la nivelul politicilor sociale reale. Creste sarăcia, tot mai mult, la zona muncii. ratele oamenilor care au devenit tot mai scumpe fata de cele mai mici cresteri de pensii si salarii, nu sa dublat de loc pensiile si veniturile romanilor asa cum sunt liderii politici tot timpul in campania electorala in alegerea de noi penalii pe functii publice . Peste 10 milioane de romani stau in chirie si au cele mai mici venituri, la sub 200 de euro de mai bine 20 de ani.

 

Potrivit politicienii ce au fost votati sa guverneze, dar ei tot nu vor sa guverneze tara si sa mai reduca din milioane de probleme ale oamenilor, pratic, primesc de la alegatori un card, de mii de euro, si au tot luxul la picioare. Nu exista progresul economiei moderne. Nu exista progresul si regresul clasei politice. Nu exista alternativa politica impotriva Jos Guvernele PSD-ALDE, si alte guverne de factura politica corupte si care sunt doar pentru ei la guvernare sa guverneze pentru afacerile lor de partidele penale si lipsite de credite politice la sub 20 la suta, in fata alegerile europene.

www.ziarulViitor.ro
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Stiri locale. Locuri de munca . evenimente politice. Parchetul European. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor