DE CE AVEM CEL MAI BUN GUVERN DIN LUME IN ANUL 2017

Guvernul PSD de facutura politica in doi lei, la guvernare, este cel mai genial guvern la guvernare, intrucat are cel mai bun Program de guvernare fiind expresia zero reformelor sociale, economice si mai ales prea putin spus, reducerea sclaviei severe si LIPSA de incluziune sociala.

In Parlament, se vrea sa fie o guvernare cu cele mai slabe masuri sociale din Programul de guvernare. Guvernul PSD 2 , Nu este de loc creatorii de noi locuri de munca , unde sunt milioane de romani cu zero venituri. Romania are nevoie de astfel de guvern care sa rezolve probleme economiei si sociale ale milionelor de romani. Guvernul PSD pretinde cu colaitia de guvernare ca vorbeste despre problemele economice de pe terne, aratand ca nu este de loc nevoia sa intervina pe piata economica, si muncii , cu reformele de care ar trebuie sa fie adoptate si mai ales sa fie cuprinse in Proiectele de tara. PSD, si alte partide politice, care primesc milioane de euro de la bugetului de stat, nu a adus de loc la guvernare, bunastare sociala si o economie care sa ofere alternative macroeconomice si noi locuri de munca cu venituri mai mari.

Toate regimurile politice din partea Guvernele PSD, a fost la guvernare pentru clientelismului politic meschin, nu a fost pentru drumul economic modern, si mai ales a fost pentru dezvoltarea crizelor economice si sociale in toate guvernele sale. Despre cresterea economcia , de mai mare de cat Programul de guvernare, este o crestere economica de stat, si nu este adevarat ca este cea mai mare din Uniunea European. Acest lucru prin prezenta, a vazut ca sunt factorii politici tot mai jucatorii penalii si care nu au nicio treaba de a rezolva o parte mare din problemele economice, adica Guvernul PSD nu ii palce de loc sa intervina Statul Roman, in afacerile economice sa scoata bani negri din firmele fantome si combaterea saraciei si crizei de lipsei de locuri de munca.

Investitiile straine sunt zero, fonduri europene de care are nevoie Romania nu sunt de loc la guvernare. Sectorul privat nu a creat de loc multe locuri de munca in anul 2017, deoarece sunt reforme ale Codului Muncii, care nu respecta de loc demnitatea oamenilor pe campul muncii.

De asemenea , pe plan inter Romania are probleme foarte grave despre cum masurile adoptate din Programul de guvernare ale PSD SI ALTE partide politice in jurul Executivului, au introdus reforme fiscale tot mai lipsite de modernizarea economica si mai ale proiectul legii bugetului de stat, nu tine cont de milioane de probleme sociale , economice si fiscale, care banii romanii prin munca, pleaca din tara la tarile din afara tarii noastre. Lipsa de infrastructura de drumuri moderne si modernizarea cailor ferate, arata ca Guvernul PSD nu vrea sa rezolve situata autostrazilor din Romania de toate tipurile.

Au plecat din Romania in peste 27 de ani, si mai ales in anul acesta, peste 1 milion de romanii care pleaca din tara ca nu sunt de loc oferte de munca si raportul dintre cererea si oferta de munca este tot mai zero. Faptul ca de fiecare zi de zi, de fapt, e prea putin spus ca au pecat in anul 2017, numai 200.000 de romanii. Guvernarea rosii au scumpit viata milioanelor de tineri, care sunt pe drumuri si nu au de loc posibilitatea financiara sa isi cumpere o casa sau sa isi cumpere un loc de munca la nivelul unui credit imobiliar.

Partidele politice din Parlament, au vorbit in Parlament la dezbaterea de zi, numi de interesele lor personale in plenul Camerei Deputatilor., pentru ca prezenta fiind tot mai mica, despre problemele cele mai grave ale sectorului economic si lipsa de industriei grele, au plecat la o solicitare , care nu era sa sustina sau sa pledeze pentru a rezolva unele din milioane de probleme , faptul ca avem o majoritate parlamentara, ne calificata in domeniul politic si mai ales la guvernare, rezultatele arata adevarul. Romania se afla in cea mai mare lovitura de criza politica si economica, deoarece au lasat firmele private sa conduca si sa guverneze tara .

Socialistii acuza ca nu stiu sa guverneze, prin masurile adoptate care sunt periculoase si nocive asupra omului de rand, loveste tot mai mult cu multe cifre , unde somajul este de peste doua cifre, in plus, lipsa de gestionarea unor probleme grave din societatea civila, arata ca veniturile la bugetului de stat, pentru Guvernele PSD, sunt in raport cu promisiunile electorale populiste si ieftine cu fara valoare economica fundamentala si cresterii economice, asupra marilor creatorii de noi locuri de munca.  Libertatea economica nu este de loc la guvernare, nu produce nimic si mai ales referitoare la cresterea economica de doua cifre este ieftina si nu ajuta milioane de tinerii care sunt acum cu zero venituri din partea partidelor parlamentare.

 

ZiarulViitor.ro

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dan Nicusor, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Laura Codruta Kovesi, Catalin PREDOIU , CTP, Ion Cristoiu, Cristian PREDA,Dan Nicuosr, Marine LE PEN , Ambasada Farantei.Ambasada Orientului Mijlociu, Ambasada USA si Statele Unite ale Uniunii Europene. CEDO-privind Drepturile Omului. Ambasada Canadei, Ambasada Teheran , Ambasada Chinei, Ambasada Piata Rosiei din Moscova. Institutul pentru Drepturile Omului din Lume. Liga Drepturilor Omului din Franta. Consiliul de Pace de la Conventia Europei din 1918. Consiliul de Coroana din Regatul Marii Unite. Si, Consiliul de Coroana de la Palatul Cotroceni, privind Statul Roman, a patra putere in STATUL de drept la ora actuala. Raluca Turcan , Bogdan Scurtu, Ludovic Orban, Dan Mihalache, vasile Blaga, Elena Udrea, DAN Tapalaga, Augustin Lazar,oana bizgan , cosette-paula chichirău, alina gorghiu. ZiarulViitor.ro este de utilitate publica, pentru libertatea presei din Romania !