DE CE ARE NEVOIE ROMANIA ACUM

România pentru romanii cu drept de vot, are nevoie de la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, din partea tuturor partidelor de dreapta, de pe arena politica pro-europene din Uniunii Europene, din România, de produse politice de înaltă calitate şi de combaterea sărăciei şi corupţiei masive, care aduce cele mai mari deservicii ţării.

România în continuare are peste 80 la sută, de produse expirate politice din partea partidelor parlamentare de la guvernare şi cu o majoritate parlamentară de 60 la sută, care sunt în continuare împotriva poporului român, deoarece nu au acum un cadru politic, privind reducerea poverii fiscale şi care aduce alte noi crize financiare la milioane mari de romanii.

 

Politicienii care sunt mai aproape de viaţa cetătenilor români sunt la un nivel de 20 la sută, şi circa 80 la sută, sunt pentru interesele de partide private, pentru clientela politică de la partidelor private şi împotriva României, precum distrugerea poporului român să fie divizate între oameni rai şi oameni mai buni, aşa prevede ca electoratul român trebuie să vină la urne, pentru cea mai mare dreptate politică şi pentru un viitor mai bun din punctul de vedere economic pentru romani.

 

Partidele care se declară de centru-dreapta sunt cele mai multe în Romania, din clubul Uniunii Europene, precum PDL, PNL, FORTA CIVICĂ, PNŢCD, şi PMP fiind cel mai tânăr partid de centru-dreapta, care îşi propune un scor electoral, compus din două cifre politice marii. Toate partidele de centru-dreapta, vor avea un scor electoral de peste 17 la sută, la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, pentru că electoratul român, vor partidele politice, să fie mai constructive la zona economică de înaltă calitate şi pentru relansarea locurilor de muncă în toată România.

 

Prin votul romanilor, fie împotriva partidelor private de la fruntea ţării, se va schimba în mai mult bine în zona politică din România, sau fie pentru partidele politice de centru-dreapta, care sunt cu foarte multe oferte politice electorale. Votul românilor în număr mare la alegerile electorale din 25 mai 2014, nu mai este furat şi manipulat de către clienţii politici, care o vinde pe România la creşterea corupţiei şi sărăciei prin multiple severe, cum se vede de 25 de ani de la marea lovitură politică din sub 1989, împotriva României, în continuare.

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Dezvoltăm mecanisme și implementăm standardele și activitățile drepturilor omului și statului de drept.