DE CÂND SA VĂZUT LA PUTERE N-AU FĂCUT NIMIC

De când sa văzut la putere n-au făcut nimic actuala majoritate parlamentară şi dezbinată de la toate partidele private de la puterea ciolanelor politice actuale. Întrucât s-a ajuns ca timpul să fie pus de către activităţiile partidelor politice şi cu grupuri politice mafiote, să umilească toate interesele naţionale ale României, şi nu se mai poate pune problema creierii de noi oferte de muncă de care are de nevoie mult timp România, deoarece România s-a transformat într-o ţară mai rău ca după 1800 cu românii muritori de foamei, şi sclavii europeni din cauza politicilor sociale ale Guvernului Ponta 3, care prevede numai sărăcie severă în formă avansată.

 

Partidele politice de la putere sunt grupuri de interese şi pline de vânzătorii de ţara lor mamă şi tată, care vor în continuare să vândă munca românilor cea fizică şi intelectuală pe bani de nimic, adică de asta nu sunt programe sociale serioase şi reducerii poverii fiscale în cadrul câmpului muncii acum. Economia guvernării lui Ponta 3, a fost distrusă de baronii ai PSD-ului, cu clanuri politice mafiotice, pentru că statul român, să fie cu fără putere economică şi cu multă corupţie din partea politicienilor de la ciolane de lux.

 

 

Singura ideologie a politicienilor cu haine de milioane de euro pe ei, de sub actuala majoritate parlamentară şi dezbinată acum, sunt banii, restul e prostie şi cu fără viziune socială pentru ţara lor care le-a dat un loc de muncă la căldurică, astfel partidele private  de la guvernare, adică de la marele PSD, care sunt mai săraci la guvernare, decât în  anul 2012, când erau în opoziţiei şi aveau miliarde de minciuni politice pentru România, se confirma acum la guvernare că sunt tot mai nimeni.

 

Va fi un partid mare privind oamenii de nimic la guvernare de centru-stanga. Ideea că este pentru România şi că aduce locuri de muncă pentru că despre asta au venit la guvernare este o vorba ieftină, că nu mai e dreptatea socială până la capăt aşa cum apare pe milioane de kilometrii de hârtie, sau când pretinde în fată mass-media din clubul Uniunii Europene, ca au un stat de drept social, este cea mai mare minciună din programul de guvernare care de fapt nu este de cât multă minciună pe bani romanilor, plătitori de minciunii politice ale politicienilor prin canalul mass-mediei.

 

Şi se caută o formă politică la extinderea fantomelor politice în procesul de guvernare actuală, pentru numai extinderea ciolanelor de lux şi de statornici drept publică care se pare că este mai bine pregătită pe lângă viziunile politice de care are într-un adevăr România tuturor românilor acum. 

 

ZiarulViitor.ro

https://www.facebook.com/ZiarulVIITOR.RO/?ref=bookmarks
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Un Ziar care critica si este enervant de rau. CEDO. Inaltul Comisar AL ONU pentru Drepturilor Omului. ONU.Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi. Marine Le PEN, Benjamin Netanyahu - בנימין נתניהו - Home /https://www.facebook.com/ZiarulViitor. Agerpres.ro. Matteo Salvin. Gheorghe Funar, Ovidiu Dantesti, Gabriela Stefania NUT, Scurtu Bogdan. ASOR(Apararea Dreptruilor Omului Romania). LIGA -D.F. O. Gabriela FIREA , difuzare@ziarulviitor.ro